E2r

Hur man gör en tandborste armband

I ett försök att gå grönt och vara snäll mot miljön finns det alltid fler sätt att återvinna. Du kan även återvinna din gamla tandborstar genom att skapa färgglada armband. Följ dessa steg och du kan göra en tandborste armband med några enkla material.

Material

Hur man gör en tandborste armband. Ta kastrull med vatten till en koka på spisen.
Hur man gör en tandborste armband. Ta kastrull med vatten till en koka på spisen.
 • Gammal tandborste
 • 1 eller 2 liter kruka
 • Vatten
 • Sax
 • Needle tång
 • Tång
 • Ugn mitt
 • Glasburk
 • Plastskål

Steg

 1. Välj tandborste. Du kan göra ett armband av någon plast tandborste men de gjorda klar plast eller med glitter i handtaget gör det bästa armband. Välj en tandborste och skölj den under varmt vatten innan du börjar processen.
 2. Ta kastrull med vatten till en koka på spisen. Titta på vattnet men inte sätta något annat i potten innan den börjar koka.
 3. Ta bort borst. I väntan på att vattnet att koka, ta bort borsten från tandborsten. Det enklaste sättet att göra detta är att använda sax för att trimma dem dra borsten med hjälp av tång nål näsa. Om du inte kan få dem alla, kan du försöka igen i steg sex, men det bästa alternativet är att göra det innan uppvärmning av borsten.
 4. Placera borsten i vattnet. Placera en tandborste i det kokande vattnet. Plasten ska mjukna i cirka fem minuter av snabb kokning. Titta noga eftersom mindre penslar kan mjukna snabbare. Du vill inte tandborsten att smälta, bara för att mjukna.
 5. Ta bort borsten från vattnet. Använd tång för att avlägsna tandborsten. Håll borsten ur vattnet under ca 30 sekunder för att låta den svalna något.
 6. Forma plasten. Ta tag i änden med en ugn mitt. Plasten är mycket varm, så att inte röra den utan mitt. Böj tandborsten runt botten av ett glas. Forma till det utseende du föredrar. Obs: Om du inte kan ta bort borsten i steg tre, de måste tas bort nu. Med plast varma, kommer hålen att fälla borsten har expanderat så du bör kunna dra borsten ur plasten med hjälp av tång med lätthet.
 7. Förbered bad isvatten. Fyll plastskålen med isvatten.
 8. Placera tandborsten i isvatten. Det kalla vattnet gör att plasten svalna och stelna i den form du har designat.
 9. Torka plasten sedan bära armbandet. När armbandet har härdat kan du ta bort den från isen vatten och torka den. Då den är färdig att bära. Skjut den på armen och du är redo att visa upp din återvunna smycken.
Placera borsten i vattnet. Ta bort borsten från vattnet.
Placera borsten i vattnet. Ta bort borsten från vattnet.

Att tandborste armband är enkelt om du följer dessa steg. Välj färgglada, klar plast tandborstar för bästa armband och använda dessa steg för att göra en armband i taget. Försök inte att göra flera på samma gång om du inte planerar att vrida och linda plast bitarna som tar mer praktik och upprepad doppning av borsten i det kokande vattnet medan formning. Försök att ha kul och skapa glada tillbehör med återvinningsbar plast tandborstar.