E2r

Hur man gör ett tassavtryck eller handavtryck språngbräda

Språngbrädor är användbara och samtidigt dekorativa

Språngbrädor är användbara och samtidigt dekorativa. Korrekt placerad, kan de göra din trädgård ser unik. Om du inte har tillgång till naturliga stenar, låt inte det avskräcka dig. Utnyttja din kreativitet för att ersätta. Först av allt istället för sten, kan du använda cement. Språngbrädor egentligen inte behöver påminna er om faktiska stenar. Du kan även forma dem omväxlande, som med tassavtryck och handavtryck språngbräda, för att göra din trädgård ser intressant och snygg.

Du kan använda för att lägga till en mängd olika material för dina språngbrädor såsom glasflaskor, trä, mosaik (med småsten, glas och marmor) och cement, antingen nya eller återanvända.

De saker du behöver:

  • Plast växt fat
  • Cement
  • Stor hink
  • Trädgård handskar och mask
  • Måla omrörare
  • Skärm (plast)
  • Kakel / mosaik bitar, stenar, pärlor, glas mm
  • Vaselin
Hur man gör ett tassavtryck eller handavtryck språngbräda. Steg ett.
Hur man gör ett tassavtryck eller handavtryck språngbräda. Steg ett.

Steg ett. Skär först en cirkel av plast skärm storleken på plastfabrik fat och placera den i fatet. Detta kommer att bidra till att förhindra cement från att bryta eller hudsprickor.

Steg två. Blanda cement med vatten i en lämplig hink (något som normalt skulle du använda för dessa typer av smutsiga jobb). Tillsätt vatten därefter tills blandningen är som en grå, jordnötssmör pasta. Använd måla omrörare rör blandningen väl. Kom ihåg att när du blandar cement, är det tillrådligt att använda skyddskläder, såsom handskar och en mask. Du vill inte andas någon cement damm.

Steg tre. Fyll hälften av anläggningen fat med cement och sedan placera plast skärmen cirkel på toppen, och fortsätta fylla upp till kanten. Om du ser några luftbubblor bara peka på anläggningen fatet försiktigt.

Steg fyra. Låt cementen set för cirka 15 till 20 minuter. Om vatten ansamlas på toppen av fatet, bara sätta en pappershandduk på toppen, och låt den absorbera vattnet.

Steg fem. Nu kommer tiden att göra handavtryck eller tassavtryck. Använd vaselin för att täcka ordentligt med handen eller tass du vill använda som en form, och tryck försiktigt in det i cementen. Tryck inte in för djupt, men bara tillräckligt för att se att det lämnar ett avtryck. Om det inte kommer ut som du vill, bara smidigare cement och försök igen.

Språngbrädor är användbara och samtidigt dekorativa. Steg två.
Språngbrädor är användbara och samtidigt dekorativa. Steg två.

Steg sex. Nu när utskriften är klar kan du lägga till lite dekoration såsom pärlor, små stenar, glas och allt du anser lämpligt. Det är också en bra sak att etsa datum eller år av ditt projekt, på skoj och framtida referens.

Detta är ett roligt och enkelt sätt att skapa personliga språngbrädor

Detta är ett roligt och enkelt sätt att skapa personliga språngbräda, som säkert kommer att vara perfekt konversera bitar när underhållande gäster i din trädgård. Du kan dekorera varje språngbräda annorlunda för att skapa en unik bana i din trädgård, och du kan även variera formen på språngbräda för att likna en stjärna, hund tass, eller något som du kan tänka dig. Dessutom pawprint och handavtryck språngbrädor göra trevliga presenter till vänner och släktingar med trädgårdar.