E2r

Hur man gör ett vin ljus flaska natten

Hur många gånger har du snubblat ur sängen mitt i natten för att ta en drink eller gå på toaletten och stötte tårna och smalbenen på dörrposter och möbler eftersom du inte vill slå på ljuset, eftersom detta kommer att vakna du upp helt? Det är därför de flesta människor installerar night lights, att hitta sin väg i mörkret utan alltför mycket bländning.

Det finns många kommersiella modeller av night lights som du kan hitta i järnaffären. Men varför köpa när du kan göra en från en tom vinflaska, juleljus och några verktyg? Nedan beskrivs de steg.

Hur man gör ett vin ljus flaska natten. Välj de vinflaskor som du vill använda för ditt projekt.
Hur man gör ett vin ljus flaska natten. Välj de vinflaskor som du vill använda för ditt projekt.
 • Välj de vinflaskor som du vill använda för ditt projekt. Färgade flaskor kommer att fungera fint med vanligt ljus, medan tydliga flaskor kommer att visa upp de olika färgerna på julbelysningen. Du kan också lägga till dekoration på kroppen av tydliga vinflaskor. För att dekorera lättare, det finns vissa båtar färger som du kan använda på glas
  utan att behöva placera flaskorna i ugnen för att ställa in färger.
  Du kan få dem på en konst och hantverk butik. Bestäm din design och
  färger och dekorera flaskorna först. Låt färgerna torka
  noggrant innan du fortsätter att arbeta.
 • Tvätta vinflaskor noggrant för att avlägsna alla spår av alkohol. Låt dem torka naturligt och helt innan du använder dem. Placera ut dem i solen kommer att påskynda torkningen.
 • Hitta den kortaste strängar av julbelysningen tillgängliga. Du behöver ca 30 lampor för varje vinflaska. Var säker att kontrollera ut ljusen innan du använder dem. Det finns julbelysning som kommer att fortsätta att fungera även om några lökar bränns ut. Vissa kommer inte att fungera om förrän du har bytt ut lampan.
 • Arbetet på ett bord med fasta ben och sprida gamla handdukar över arbetsområdet. Detta kommer att hålla flaskan stadigt när du arbetar.
 • Borra ett hål. Placera en hopvikt handduk under flaskan som du arbetar med. Använd en borrmaskin och ett glas borr för att borra ett hål på sidan, nära botten av flaskan. Hålet ska vara åtminstone en fjärdedel tum i diameter.
 • Rensa ut insidan av flaskan för att ta bort damm från borrningen. Om du använder tydliga flaskor och du planerar att lägga dekoration till det som målar en design på flaskan, förbereda glaset först genom att gnida ytan med denaturerad alkohol eller starka vinäger. Torka flaskorna torra efter några minuter. Detta steg gör det möjligt för färg att hålla sig till glaset bättre.
 • Vänd flaskan upp och sätter julen glödlampor en efter en. Vända flaskan kommer att säkerställa att de glödlampor fördelas bättre inuti flaskan.
 • Sätt in kontakten i eluttaget för att se om de juleljus fungerar. Fortsätta processen med de andra flaskorna.
 • Visa vin lampor flaska natt i områden i ditt hus där de kommer att behövas. Du kan även använda dessa viner lampor flaska natt som dekoration under helgdagar och andra högtider där night lights kommer att ge mild och subtil belysning för att sätta stämningen.
 • Lägg inte lock på flaskorna så att värmen från julbelysningen kommer inte instängd.

Använd LED julbelysningen

Använd LED julbelysning, vilka är lågenergilampor och inte värma så mycket även om de lämnas på under en längre tid. Grönt, blått, gult och rött ljus är fina färger att använda. Du kan bifoga timers till dessa night vinflaska lampor så att de stängs automatiskt av under dagen och sätta på efter mörkrets inbrott.