E2r

Hur man gör gas med bakpulver och destillerat vatten

Det är inarguable att gas är en av de viktigaste råvaror för mänskligheten. Utan gas, skulle det vara svårt för vem som helst att ta sig igenom livet eftersom gasen används i många dagliga aktiviteter. Gas används för bilar att fungera, i matlagning och i många andra aktiviteter som är en del av det dagliga livet.

Under de senaste åren

Hur man gör gas med bakpulver och destillerat vatten. Vet kemisk bakgrund av vatten och bakpulver.
Hur man gör gas med bakpulver och destillerat vatten. Vet kemisk bakgrund av vatten och bakpulver.

Under de senaste åren har gas blivit mer värdefull som sin försörjning vinglade och dess uppnått oanade leden. Detta kallas för att hitta alternativ till gas. I tider som dessa när de naturresurser synes är nedbrytande, skulle det vara mycket välkommet om man kunde ta till alternativ till denna naturresurs. I fallet med gas är bakpulver och vatten. Läs på och lär dig hur du kan göra gas av bakpulver och vatten.

  1. Vet kemisk bakgrund av vatten och bakpulver. Detta är en viktig del av processen. Det måste åtgärdas omedelbart från början av förfarandet, eftersom det kommer att beröra din säkerhet. Kom ihåg att du kommer att utföra en kemisk procedur och en miscue kan leda till din skada. Dessutom du siktar på att skapa ett brännbart ämne så se till att du är laddad med information om de kemiska egenskaperna hos de ingredienser du använder. Notera att vattnet redan tar del av gas som är därför det är en livskraftig ingrediens för en gas alternativ. Samtidigt har bakpulver också sina egna kemiska åtgärder som du måste veta om att undvika problem.
  2. Förbered material du behöver och se till att de är i gott skick. Eftersom detta förfarande verkligen innebär stor försiktighet och omsorg, måste du lägga stor uppmärksamhet med dessa förberedelser, vilket kommer att garantera din säkerhet i att utföra stegen. I själva verket kommer dessa förberedelser tar ännu mer av din tid än själva proceduren själv. För din egen säkerhet, förbereda laboratorium utrustning du behöver och se till att de verkligen är de du behöver för experimentet. Se till att de är av rätt storlek och fungerar korrekt. Du kommer att behöva en kolv, mycket vatten och minst en påse med bakpulver och en te eller annan koncentrerad dryck.
  3. Använd kolven i blanda vatten och bakpulver och värma behållaren: När förberedelser är klara, är det dags att göra uppgiften. Använd en kolv som en behållare där du kommer att sätta bakpulver och vatten. Efteråt, värma behållaren under måttlig eld.
  4. När blandningen har sjuda, tillsätt koncentrerad dryck. Tillsätt koncentrerad dryck till vatten-bakpulver blandningen när den tidigare blandningen närmar sig kokpunkten. Koncentrationen av vätskan orsakar kemiska reaktioner, vilket kommer att leda metangas. När stora bubblor börjar synas i blandningen, är det förfarande gjort. Du kan använda den i bilen och hålla dig från att spendera så mycket på gas.

Trots de risker som är inblandade i denna process

Trots de risker som är inblandade i denna process, kommer du att känna efteråt att det är en givande sak att göra. Bortsett från att spara på din bensin kostnader, kan du också bidra till att bevara naturen. Detta alternativ till bensin släpper ut mindre kol, vilket är skadligt för miljön. Efter att ha gjort det, kommer du att må bättre när du går längs med dina dagliga aktiviteter som kräver användning av gas.