E2r

Hur man gör klädstreck poler

Med ekonomin deppig

Med ekonomin nedstämd, har fler och fler människor ändrats från en stillasittande livsstil, beroende på maskiner att göra sina sysslor, till en mer praktisk en. Det har att göra med att spara mer pengar för en regnig dag. Låt oss inse det, på grund av den ekonomiska kraschen, människor från alla delar av världen lider. Därför vissa bekvämligheter och lyx måste gå. Ta torktumlaren till exempel. Normalt folk torka sina kläder i den efter en tvätt så att de kan bära kläder direkt efter. Idag, eftersom makt, gas och vatten priserna har gått upp, fler och fler människor torka sina kläder naturligt. Som sagt om du vill hoppa på tåget och om du har en rymlig bakgård i ditt hem, så du kanske vill överväga att sätta upp ett klädstreck och spara pengar genom torkning dina kläder på gammaldags sätt. Här är en kort och enkel guide om hur man sätter upp din klädstreck med stavar du kommer mode.

Hur man gör klädstreck poler. Säkra material.
Hur man gör klädstreck poler. Säkra material.
  • Säkra material. För detta projekt, måste du köpa 8 fot trästolpar (4 av 4). Du kommer också en lång rad av rep speciellt för clotheslines. Du behöver spik, tråd av rostfritt stål, grus och cement. Om du inte vill använda trästolpar, kan du använda metall inlägg med samma höjd på ca 3 inches i diameter. Du kan köpa alla dessa på hårdvaran leverans butik.
  • Gräv hålen. Första steget när du kommer hem med material kommer att vara att gräva hålen. Men innan det, mäta hur länge du vill att byksnöre vara och markera platser för hålen. När det är klart, börja gräva hålet. Du kommer att ha djupet vara 2 fot och bredden på hålet vara något bredare än tjockleken eller diametern av stolparna. Använd en posthole grävare för att gräva hålen. Så snart båda hålen grävs, sätt i inlägg och se hur de ser ut. Vid denna punkt, kommer de inte att stå rakt upp eftersom de inte har förankrats ännu.
  • Förankra polerna. Vid denna punkt av projektet, behöver du hjälp av en vän. Har hålla honom en tjänst så att den står rakt. När han gör det, häll tillbaka några inches av jord in i luckor i hålet. Slutligen följer det med en viss grus. Fyll hålet med grus tills den når ytan. Stången kommer att vara lite stabil just nu. Det kommer dock att flytta ändå om du sätter press på den. Att stelna inlägget i hålet, bara piska upp lite cement och häll den över gruset. Detta kommer att förankra stolpen och göra det fast. Om det behövs kan du bifoga några kablar på alla fyra sidor av stolpen och förankra kablarna i marken ungefär som hur antenner på tak stabiliseras. Detta är valfritt, dock. Hur som helst, när du befästa den första polen, upprepa processen för den andra polen. Låt cementen torka i ca 2 till 3 dagar innan du installerar klädstreck.

När cement torkar och stabiliserade stolpar rulla din byksnöre rep och linda ena änden runt en tjänst på den översta delen. Du kan hamra i en spik under wrap att hålla upp högt och på plats. När du är klar den första polen, sträcka repet till den andra polen och linda repet runt det också. Knyt den slutliga knut och klipp repet. Du har nu en trevlig klädstreck och kan börja hänga dina kläder på tork.