E2r

Hur man gör kol delar fiber bil

Koldioxidutsläpp har fört tillverkningen bildel i högre höjder. Genom en teknik, träffande kallas kol laminering, moderna bildelar lätt framställas. De färdiga bildelar ser mycket slankare och sexigare. Så undrar inte varför en Porsche eller en Lamborghini får att imponera på dig. Porsche och Lamborghini fabriker har att förlita sig på kol laminering under ganska lång tid. Här är några steg som ingår i att göra kol delar fiber bil:

Hur man gör kol delar fiber bil. Förbered bil del yta.
Hur man gör kol delar fiber bil. Förbered bil del yta.
  • Förbered bil del yta. Avfetta först. Efter det, sand området främre. Ditt mål är att uppnå en grov men jämn yta. Råheten garanterar väsentligen maximal vidhäftning. Tänk på detta steg som om du arbetar på en målning. Din första beredningen kommer att saken mycket i din slutresultatet.
  • Identifiera de delar som måste maskeras. Ta reda på vilka delar inte till omfattas av laminering. Du bör dölja dem ordentligt. Du vill inte en del material att samlas på dessa områden när du faktiskt återmontering eller installera pjäsen.
  • Applicera kolet manuellt. När du har maskerat de förutbestämda delarna av bil del, gör dig redo att arbeta på kolet. Var mycket försiktig och noggrann här. Detta steg är mycket viktigt i hela processen. Du måste använda din hantverksmässiga skicklighet här. Kom ihåg att när du ansöker kosmetiska kol bör distorsion minimeras.
  • Klipp överflödigt kol. Eftersom du har använt kol manuellt kan vissa kanter eller några delar har extra kol. Återigen, som från att vara försiktig, måste du ha tålamod här. Se till att trimningen skickligt är klar och ingen distorsion skapas.
  • Gör dig redo för den första slipning och polering. Känn ytan. Finns det några märkbara klumpar? Tja, fokusera på dessa avsnitt. Sand dem och sedan, polera dem. Du behöver för att uppnå en jämnare yta innan du kan gå vidare med den andra lackering.
  • Spraya den andra lacken. Det andra lagret är tänkt att slutföra processen kol laminering. Om du frågade ett tillverkande företag för att göra jobbet åt dig, slutar allt här. Efter den andra lacken har tillämpats, är din bil del redo att inramad och skickas till dig. Men eftersom du ska göra detta på egen hand, ytterligare åtgärder behöver vidtas.
  • Gör den slutliga slipningen och polering. Återigen, skanna ytan. Klumpar bör tas ut genom slipning och polering. Om du gör detta effektivt, kan du njuta av en extra jämn yta och få en stor blank yta.
  • Återmontera och justera bilens del. Inspektera det igen. Notera om det finns några fel eller skador. Se till att även den minsta eller den minsta avvikelse är snabbt åtgärdas, repareras eller korrigeras. Om nödvändigt, återanvända kolet och lacket.

Kol laminering är säkerligen kommer att göra dina projekt mycket enklare att utföra, särskilt när du vill reparera eller återställa din egen bil. Se bara till att du har gott om tid att spendera en stor belastning på tålamod att ge, och en ventilerad arbetsyta att starta.