E2r

Hur man gör kuddöverdrag för toppen av en leksak låda

En leksak ruta är något som du kan lägga till i ditt barns rum för att hålla alla leksaker organiseras på ett ställe. Du kan göra leksakslådan mer attraktivt genom att lägga till ett kuddfodral på toppen. Detta kommer inte bara att göra leksaken rutan mer färgglad, men det kommer också att tjäna som skydd för leksaken rutan, speciellt om den är gjord av trä som lätt kan ta skada. Göra kuddöverdrag för leksaken rutan är lätt.

Här är de steg att följa för att göra leksak omslag box kudde.

Hur man gör kuddöverdrag för toppen av en leksak låda. Material som du behöver.
Hur man gör kuddöverdrag för toppen av en leksak låda. Material som du behöver.
  • Material som du behöver. De material som du behöver för detta projekt är tyg, måttband, vadd material, symaskin, sax, en remsa av kardborreband, linjal, tyg lim, trälim och tyg penna. Välj ett tyg som kommer att gå bra med temat för ditt barns sovrum.
  • Mät leksakslådan. Använd måttbandet att få dimensionerna hos toppen av leksaken lådan. Ta del av denna mätning på en bit papper.
  • Klipp tyg och vadd material. Rita dimensioner som du tog från leksaken rutan på fel sida av tyget med tyget penna. Efteråt, använd en linjal för att lägga till en sömsmån på 2 till 3 inches över dimensionerna. En centimeter av ersättningen kommer att vara för sömnad medan resterande bidrag kommer att vara för kardborreband så att du kan vika över dynan till sidorna av leksaken rutan. Klipp 2 stycken av samma storlek för tyget. Nästa steg är att skära vadd materialet. För vadd materialet, bara subtrahera en tum över från formen av tyget du använder.
  • Sy kuddöverdrag. Nu kan du sy kuddöverdrag. Placera en av de tyger avigsidan upp. Efteråt, placera vadden ovanpå det. Se till att centrera den. Du kommer att vara kvar med en tum av ersättning av tyg överallt. Nu sätts det andra tygstycket ovanpå vadden med rätt sida upp. Sy 3 stycken tillsammans överallt.
  • Stitch ersättningen. Sy fast 1 tum ersättning genom att vika den så att ändarna av tyget inte fransar sig.
  • Fäst kardborrebanden. Skär kardborrebanden enligt måtten på lådan. Använd tyg lim för att fästa kardborrebanden på sidorna av kuddfodral och använd trälim för att fästa den andra sidan av kardborrebanden på sidorna av locket till leksakslådan.
  • Fäst kuddöverdrag. Låt limmet torka helt. När limmet är torrt, är allt du behöver göra för att hålla den kuddfodral över toppen av leksaken rutan med hjälp av kardborrebanden. Du har nu ett kuddfodral för leksaken rutan.

Göra ett kuddfodral för din leksak box är så lätt. Du kan göra olika mönster för kuddfodral så att du kan byta ut dem och tvätta de gamla kuddöverdrag.