E2r

Hur man gör mina egna konkreta asfaltläggare

Betongutläggare kan ge stil och funktion till din uteplats

Betongutläggare kan ge stil och funktion till din uteplats, trädgård eller din trädgård när du remodeling ditt landskapsarkitektur. De är lätta att installera och kommer att lägga visuella intryck till din gård eller trädgård. Det finns olika stilar och mönster av konkreta asfaltläggare som du kan köpa från ett hem förbättring butik. Det är dock fortfarande bättre att göra din egen. Du kan inte bara spara, kan du fortfarande göra det i en design som är allt ditt eget. Allt du behöver är formar som du kan antingen köpa eller göra själv. Här är några tips på hur du kan göra dina egna konkreta asfaltläggare.

  • Besluta om layout och design av området du ska bana. Om du har designen redan kommer du att kunna uppskatta hur många asfaltläggare du behöver. Förbereda att du kommer att täcka med marksten. Följ instruktionerna om hur du prep marken och göra den klar.
  • Leta efter god design för marksten. Kan kolla på nätet, titta på tidningar hem förbättring och bläddra butikerna. Bestäm design och leta efter tillgängliga formar. Formarna är billiga och du behöver flera för att inte slösa tid på att skapa tillräckligt för en sats och ge dem möjlighet att bota medan du förbereder en annan sats. Om du inte är väldigt noga med design och kan göra göra wit fyrkantiga, runda eller rektangulära former kan du använda det material hemma som kan omvandlas till formar eller du kan bygga i trä formar. Köp formsläppmedel för formarna för att hjälpa till att ta bort de konkreta asfaltläggare när de har satt.
  • Förbered ett område i din trädgård där du kan blanda din konkreta och häll det i formarna. Området måste vara ren och plan. Ställ formarna på marken och belägga insidan med formsläppmedel. Betongen skall blandas på ett 1-2-3 förhållande som innebär en del betong till två delar sand och tre delar en halv tum aggregat och tillräckligt med vatten för att göra en tjock blandning. De läggare bör vara svårare eftersom de kommer att utsättas för frekventa fot eller ibland, fordonstrafik.
  • Se till att du fyller formarna jämnt. Skaka formarna och studsa dem på marken ett par gånger för att säkerställa att betongen sprids jämnt och fyller hörnen i formen. Bouncing dem några gånger på marken kommer att ta bort alla luftbubblor som kan ha bildats när du hällde betong. Ge konkreta 48 timmar för att bota innan du tar bort dem från formarna.

Ta dig tid att studera ditt område och den design som du vill införa

Hur man gör mina egna konkreta asfaltläggare. Besluta om layout och design av området du ska bana.
Hur man gör mina egna konkreta asfaltläggare. Besluta om layout och design av området du ska bana.

Ta dig tid att studera ditt område och den design som du vill införa. Installera konkreta asfaltläggare kan ta tid och det kommer att bli svårt att ta bort dem och ändra mönstret när du har startat och fel kan visa sig kostsamt. Betong kan hårdna ganska snabbt så det är klokt att rengöra alla verktyg som du har använt i slutet av varje dag. Se till att den design som du har valt kommer att komplettera temat för din trädgård eller din landskapsarkitektur design.