E2r

Hur man gör möbelpolish

Vet du att du inte behöver köpa kommersiella möbelpolish längre om du vet hur man gör möbelpolish från helt naturliga ingredienser som finns i ditt eget hem? Om du lägger upp alla pengar du spenderat på kommersiella möbelpolish, kommer du att inse att det är en betydande summa pengar. Dessutom säger US EPA att många av dessa kommersialiserade produkter innehåller petroleumdestillat som kan orsaka irritation. Gör din egen polera med följande steg:

Hur man gör möbelpolish. Tvätta citronerna och skär varje citron i halv.
Hur man gör möbelpolish. Tvätta citronerna och skär varje citron i halv.
  1. Förbered följande ämnen: oliv eller vegetabilisk (mineralolja om du kommer att använda polska för oavslutade möbler), citronolja, citroner, sil eller ostduk, en medelstor skål, en sprayflaska tillräckligt stor för att passa omkring två koppar vätska , en kökskniv och en mätglaset.
  2. Tvätta citronerna och skär varje citron i halv. Pressa ut saften. Fortsätt att klippa och pressa ut saften av citronerna tills du har ungefär en kopp citronsaft. Även om du kommer bara att använda en halv kopp citronsaft för just denna recept kommer en kopp citronsaft kunna minskas, eftersom du kommer att se i nästa steg.
  3. Ta din sil eller cheesecloth, stam din citronsaft fri från massa-och citron utsäde. Du måste ta bort massa och fröna så att du kan lägga citronsaft senare i sprayflaska utan att täppa det med massa bitar och citron frön. Du vill möbelpolish och inte fruktkött på dina möbler, inte sant?
  4. Mät ungefär en halv kopp citronsaft och ställ det åt sidan.
  5. Rengör eller skölj ur sprayflaska, om du inte redan har gjort det. Torka den torr. Ta bort den övre från flaskan i sprayflaska. Med hjälp av tratten, försiktigt häll i halv kopp citronsaft i flaskan.
  6. Mät en kopp olivolja eller vegetabilisk olja. Använda tratten försiktigt hälla denna vätska i flaskan.
  7. Stäng flaskan och skaka innehållet ordentligt.
  8. Du kan nu använda din hemgjorda möbelpolish. Citron i blandningen har naturliga rengöring och glänsande egenskaper. Det luktar också bra, precis som köpta-citrondoftande möbler. Använd din hemgjorda polska genom att spraya en del av blandningen på möbler och polering möbler med en bit mjuk trasa, tills du uppnår önskad glans. För dem svåråtkomliga ställen i dina möbler, prova att väta en mjuk tandborste med blandningen.
  9. Receptet för hemlagad polish för möbler med oavslutade träytor är att blanda en tesked citron olja med en kopp mineralolja. För oavslutade möbler måste du utöva lite mer möda på polering dina möbler.

Under dessa magra dagar sparas varje dollar räknas

Under dessa magra dagar sparas varje dollar räknas. Du behöver inte spendera onödan för kommersiell möbelpolish och utsätta sig för de skadliga kemikalier några av dem innehåller. Skål till en sparsam och miljövänlig dig.