E2r

Hur man gör tvätt med en grön inflygning

Så tidigt som på 80-talet

Redan på 80-talet, har forskare varnat oss om hur våra dagliga aktiviteter bidrar till den globala uppvärmningen trots att vi knappt betalat någon uppmärksamhet. Men nyligen, är mer uppenbara climactic förändringar observeras som en följd av detta fenomen. Även om det är svårt att se över vår livsstil natten, börjar med vardagliga sysslor i hemmet är det bästa och mest effektiva sättet att bidra till naturskydd. Vad bättre sätt att starta än attackera vår tvättstuga med en grön inflygning. Här är hur.

  • Välj en grön bricka. Har du märkt varför fler och fler brickor utan omrörare, att plast sak sticker ut i mitten, är de som säljs på marknaden nu? Detta är ett försök av tillverkarna att göra sin maskin brickor mer kostnadseffektiva och energieffektiva. Utan denna funktion, är mindre vatten krävs och mindre ström används för att värma vattnet. Dessa brickor har också snabbare spinn cykler och som sådan kräver endast kortare tid för att torka kläderna.
  • Var uppmärksam på hur länge du har brickan körningen. Var uppmärksam på brickan cykel. Låt brickan köra för den kortaste cykeln möjliga baserat på hur smutsig tvätten är. På så sätt undviker du onödig elförbrukning.
  • Använd gröna rengöringsmedel. Gör din egen gröna rengöringsmedel är inte så svårt som vissa tror. Materialen kan hittas i dagligvaruhandeln och är relativt billigare jämfört med preparerade rengöringsmedel. För att göra din egen tvätt tvål, tillsätt två koppar riven tvål till en liter kokande vatten. Efter tvålen smälts, placera blandningen i en stor hink. Lägg två koppar vardera av borax och tvätt soda ovanpå blandningen och blanda väl. Lägg två liter vatten och du är klar. Du kan lägga till ditt val av eterisk olja till blandningen när den har svalnat. Varje gång du tvättar, använder en fjärdedel av en kopp.
  • Zap att fläcken med alternativa fläckborttagningsmedel. Svåra fläckar kan tas bort utan att behöva använda hårda blekmedel som skadar miljön. Bakpulver, vinäger och mjölk är bevisat fläckborttagningsmedel. Solen har naturligt blekande effekter också så hänga dina kläder utanför torka kommer också att hålla dem vita.
Hur man gör tvätt med en grön inflygning. Välj en grön bricka.
Hur man gör tvätt med en grön inflygning. Välj en grön bricka.

Omsorg om miljön är vår gemensamma skyldighet som våra barn kommer att ta över denna jord. Grönare våra hem kan kosta lite extra i början, men om vi tar hänsyn till de fördelar, så allt det extra pengar och ansträngning är värt det.