E2r

Hur man gör utomhus plantageägare

Numera endast några delar av de flesta större städer inte är täckta med cement. Om du drömmer om att ha en egen liten trädgård i din lägenhet i New York, kan du glömma bakgårdar. Det finns dock ett alternativ. Utomhus plantageägarna kommer att göra jobbet. Du kommer att behöva en plats med tillräckligt med solljus.

Kom alltid ihåg att säkerheten alltid kommer först. Innan du börjar att köpa material, förstår att du kommer att göra ett objekt som måste vara robust. Om du inte är skicklig i snickeri, kanske du vill fråga en vän eller ringa en professionell för att göra det åt dig. Om du är övertygad om att du kan göra detta, då kan du följa dessa instruktioner.

  1. Samla allt material som behövs. Du behöver 1 meter 2x2 timmer, 6 meter 1x8 plankor, 10 meter 1x2 virke, 2 och 3 tums träskruvar, 4 meter metallnät, och trälim. Bortsett från borren, såg, och mätinstrument, dessa är allt du behöver. När mätningarna är klara, kan du gå vidare till nästa instruktion.
  2. Montering av planter. Skär alla 2x2 lumbers gör 4 stycken 9-tums trä skär sedan alla 1x8 lufsar in i tre likadana bitar. Klipp dina 1x2 göra 8 bitar ½ meter virke och 2 stycken 3-meters plankor. Position två 2x2s vertikalt på motsatta sidor separera dem sedan med 1x2 plankor placeras vertikalt. Upprepa samma process för att göra de två åtta kvadrattum sidor av planter. Använda sandpapper, polera kanterna av nyklippt trä före limning dem tillsammans. Placera en av de 3 meters 1x8 plankor på ditt bord skruva sedan de två 8 kvadrattum sidor på den bortre änden av skogen längd. Skruva både 1x8 virke på varje sida. Du har nu en lång låda med toppen öppen. För att stärka strukturen, skruva ett av de 3-meters 1x2 plankor till 2x2 trä på var sida strax ovanför 1x8 plankan på botten. Skruva 1x2 till 1x8 hjälp av 2-tums skruvar för att ytterligare säkra den nedre delen av planter.
  3. Drains. Enkelt stansning hål på undersidan av planter kommer inte att göra, särskilt om du tänker placera den på ett cementgolv. För att göra en ordentlig dränering, måste du slå hål 1 cm ovanför botten av planter. Slå ett hål på detta område var 3 inches för bättre dränering. Innan du sätter i din jord, placera ett metallnät innanför planter att förhindra att jorden eroderar genom hålen.
  4. Om marken. Jorden är inte direkt relaterade till att göra en utomhus planter, men du måste ha rätt mängd jord att bevara planter. Innan du placerar jorden i, se till att söka den för stenar som skulle göra det tyngre. Sök alla föroreningar som kan försvaga styrkan hos träet som används.
Hur man gör utomhus plantageägare. Samla allt material som behövs.
Hur man gör utomhus plantageägare. Samla allt material som behövs.

Den prestation som du kommer att känna efter att ha gjort detta inomhus planter kommer vara förvånande, men du är bara halvvägs där. Underhålla planter och dina växter kommer att bli ditt nästa jobb. Njut och ha kul.