E2r

Hur man gräva däck fundament

Bygga ett däck

Bygga ett däck? Då måste du se till att den är väl gjord annars bara kan rasa under dina fötter. En av de viktigaste delarna för att bygga ett däck är att skapa en ordentlig grund. Här är hur man gräva däck fundament:

Hur man gräva däck fundament. Vikten av en bra grund.
Hur man gräva däck fundament. Vikten av en bra grund.
  • Vikten av en bra grund. Ordentligt grävt däck fundament är viktigt när man bygger ett däck på din bakgård. Om du går om det hastigt, kan den underbara nya tillägg till ditt hem förvandlas till en mardröm och kollaps, eventuellt äventyrar dig och din familj, för att inte tala kostar dig en massa pengar.
  • Planering och förberedelser. För att bygga en solid däck med välgjorda däck fundament, måste du ta dig tid att förbereda och planera för ditt projekt. Organisation och funktionalitet är viktiga någon strävan och grävning däck fundament är inte annorlunda. En så integrerad del av däcket konstruktion måste skrivas in korrekt. Du måste tänka på däcket själv eftersom dina fundament kommer att bero på den stil och form. Planera vilka dagar du vill arbeta, hur många timmar en dag du kommer att åta sig att gräva, etc. Inspektera varvet och vidta alla lämpliga mätningar, särskilt rätt djup av hålen. Se till att du får alla dina tillstånd och följa alla lokala säkerhetsföreskrifter och förordningar. Du vill göra detta innan du börjar gräva eftersom eventuella avbrott kan spåra ur ditt hårda arbete. Av denna anledning bör du planera även oförutsedda utgifter i nödsituationer och olyckor. Och naturligtvis, uppmärksamma rätt säkerhetsåtgärder.
  • Använd rätt verktyg. Du kan gräva dina däck fundament för hand utan hjälp av bygg verktyg. Var säker på att du är redo, kan och vill slita under den heta solen och i en mycket smutsig och rörig miljö. Spadar är bra verktyg att använda, men egentligen, post hål grävare är de bästa verktygen för jobbet. Om du har pengar att avvara, kan du köpa eller hyra en mekaniserad skruv för att göra jobbet gå snabbare. De tillåter dig att gräva även under dåliga förhållanden. Naturligtvis måste du bekanta dig med maskinen innan du börjar gräva för att undvika komplikationer och olyckor.
  • Hårt arbete lönar sig. Kom ihåg, oavsett hur du väljer att gräva, för hand eller med en maskin, kommer det att ta en hel del arbete och långa timmar i solen. Ibland kan det vara mycket lätt, särskilt om du arbetar med god jord och de rätta verktygen. Däremot kan en ton av saker går fel så vara redo att övervinna hinder och utmaningar. Om du stöter på stenar eller andra hårda föremål under jorden, kommer du att få ut dem och det kan vara svårt och kräva användning av mer maskiner som en lastare med en traktorgrävare. Se till att sidorna av hålet är kompakta och kommer inte spänne. Ha alltid i åtanke att en bra bas är nödvändig för en säker och stabil däck så att arbetet är viktigt.

Gräva däck fundament kan låta enkelt nog, men du måste alltid vara försiktig och försiktig. Kom ihåg att detta är en viktig aspekt av dina däck så du måste skapa en solid grund.