E2r

Hur man installerar dubbla fönstret windows

Dubbla rutan fönster är ganska dyra men de energibesparingar Det kommer att ge dig i det långa loppet kommer definitivt kompensera för initiala kostnader. Med olika stilar som finns, kan du få snygga fönster som inte bara förhindrar utkast utan också bevara värmen inne i huset under den kalla vädret. Moderna fönster pumpas med isolerande inerta gaser som ökar funktionerna energibesparingar på dubbla fönstret windows. Dessa fönster kan hjälpa till att blockera de flesta av solens värme för att hålla ditt hus sval på sommaren. Installera dubbel rutan fönster är en två-mans jobb. Du behöver någon att hjälpa till att hålla fönstret och kontrollera uppriktningen. För gör-det-självare här är de steg om hur du installerar dubbla fönstret windows.

Hur man installerar dubbla fönstret windows. Placera tejp på glasrutorna.
Hur man installerar dubbla fönstret windows. Placera tejp på glasrutorna.
  • Mät fönsterkarmen. Detta bör vara en självklarhet. När du har de exakta mått, kommer du att kunna köpa eller beställa de dubbla fönstret windows i rätt storlek som passar ramen som tätt som möjligt. Du vill inte ha stora skillnader mellan fönsterkarmen och de dubbla fönstren rutan.
  • Placera tejp på glasrutorna. Även om du vet att du arbetar med glasrutor så du måste gå långsamt och försiktigt, är det fortfarande en bra idé att placera korsade maskering band över glasrutor, inom och utanför. Banden kommer att fungera som en varning att gå vidare med försiktighet och undvika glas skärvor från att falla överallt i händelse av att glasrutorna sönder.
  • Placera fogmassa på fönsterkarmen. Placera latex-baserad fogmassa runt den dubbla rutan fönsterkarmen. Gör fogmassa så jämn som möjligt för att säkerställa att kopplingen blir vattentät och lufttät.
  • P osition den dubbla rutan fönstret rakt in i fönstret rymden. Har din hjälpare stå utanför för att hålla ramen på plats. Noggrant kontrollera tätheten av den dubbla rutan fönstrets passar in i fönstret rymden. Fönstret ska vara på nivån. Placera stöder under fönstret och på sidorna för att behålla sin rätt läge när du skruvar fönstret i fönsteröppningen. Dra åt skruvarna, men inte för mycket att de kommer att skapa ett tryck på ramen som kan skeva det.
  • Måla eller bets fönstret trim. Gör detta steg innan du installerar trim för att förhindra droppar faller på glasrutorna. Täck spiken / skruven huvuden och andra hål med trä kitt. Låt spacklet torka innan slipning den och måla eller färgning den i samma färg.
  • Prova fönstren. Öppna och stäng fönstret för att se till att den fungerar ordentligt. Rengör glasrutorna med glasrengöringsmedel och kontrollera hela fönsteröppningen för att säkerställa att det inte finns några luckor. Fylla luckor med fogtätning eller rekommenderad materialet att hålla fönstret lufttät.

Dubbla rutan fönster är ganska tunga

Dubbla rutan fönster är ganska tung. Det kommer också i olika storlekar för att passa olika fönsteröppningar. Se till att du har en medhjälpare för att hjälpa dig när du installerar dubbla fönstret windows så att du ansluter dem korrekt och kom ihåg att bära skyddsutrustning arbete växel när man arbetar med glas.