E2r

Hur man installerar en automatisk grind

Säkra hushåll lokaler behövs idag, ger grindar eller barriärer för att skydda hem från oönskade inkräktare. Installera en automatisk grind är nu möjligt, vilket ger bättre lätthet för varje familjemedlem.

Här är några tips om hur du installerar en automatisk grind:

  1. Bestäm din port kapacitet. Innan du installerar i din automatisk grind, bestämma din port kapacitet att installera automatiska sensorer. Flera överväganden anses, liksom vikten på din grind. Ibland är det bra att gå för grindar som väger runt 115 kg eller mer och mindre 5 meter lång. Grindar bör inte vara nära marken för att förhindra besvär. Kontrollera porten kropp om det anses vara en "swing grind" som är bra för automatisk bild. Dubbelkolla staket om den är robust nog eller väl utrustade i marken för att undvika vridning och olyckor. Dessutom vet vilken typ av port du har är viktigt om det är en vinyl, trä, grindar metall och så vidare eftersom det kan påverka din installation processer. Observera att kraven på automatiska installationsprogram motor gate varierar från ett märke till ett annat. När du har valt ett varumärke installatör, bättre re läsa riktlinjer och krav det för dig att veta om det fungerar bra i din port.
  2. Förbered material. Vid installation av automatiska grindar, måste du förbereda alla nödvändiga material från maskinerna som måste installeras och material om hur du ska lagra dessa maskiner. Du kommer i huvudsak att behöva transformatorer, en kontrollbox, en mottagarenhet, sensorer, en post fäste och ett ställdon. Verktyg som skall användas är en uppsättning nycklar, borrmaskin, elektrisk skruvmejsel, måttband, G klämmor, tänger, kabelskalare och 10 mm borr.
  3. Upprätta gate inlägg. Det första du behöver göra är att etablera din grindstolpen på marken. Med hjälp av en borrmaskin, gräva hål för att låta dina två gate inlägg byggas sida vid sida. De kommer att tjäna pelare din grind. Om att ha dina portar redan kontrollera status för dina portar beroende på kriterierna i dina installationer.
  4. Häng din inmatning portar. Använda 10 mm borr, hänga i dina staket i din port inlägg minst 2 ft över marken för bättre funktioner grinden. Återigen, om grindar redan byggs, kontrollera förmågan hos porten innan installerar en automatisk sändare till den.
  5. Installera all utrustning. Kontrollboxen är hjärnan i din automatiska grind system. Börja med att fastställa manöverboxen. Bygg in manöverboxen i det vänstra hörnet av port (mot ditt hem). Det är bättre att det är nära alla tillgängliga uttag eftersom det körs genom en transformator. Bury sensorn 1 fot från porten är marken inför ditt hem lokaler. Detta kommer att fungera som din gate operatörer. I det övre högra sidan av manöverboxen, bygga i mottagaren rutan. Och på den högra grindstolpen, positionering inuti ditt hem. Sätt på posten fästet så att grinden ställdon och grind fäste sedan kommer att placeras. Ordna alla kablar från mottagaren, transformator, ställdon och efter fäste som måste vara alla anslutna i kontrollboxen. Testa allt för att se om alla maskiner arbete.
Hur man installerar en automatisk grind. Bestäm din port kapacitet.
Hur man installerar en automatisk grind. Bestäm din port kapacitet.

Kom alltid ihåg att automatiska grinden installationen beror på kapaciteten hos din port och porten prylar installation. Gates "omständigheter skiljer sig från en annan.