E2r

Hur man installerar en central panna vedeldad ugn

Under kyliga årstider

Under kyliga årstider, kan det kalla klimatet vara både roligt och problematisk. Om du råkar växa upp i ett tropiskt land och migrerat till ett land närmare polerna kan det kalla klimatet och dess medföljande snö fylla dig med vördnad. Men om du har ursprungligen upp i ett kallt klimat land kan den bitande kylan inte längre förtjusande. Du alltid tall för varm temperatur. Du vill alltid att tillbringa din semester i varmare länder bara för att fly snön från ditt land.

Under vanliga dagar i ditt hushåll

Hur man installerar en central panna vedeldad ugn. Leta reda på platsen där du kommer att ställa in ugnen.
Hur man installerar en central panna vedeldad ugn. Leta reda på platsen där du kommer att ställa in ugnen.

Under vanliga dagar i ditt hushåll, kan inrätta en eldstad vara till hjälp för att ge dig värme du desperat söker. Matlagning och kokande livsmedel kommer också säkert att hjälpa. På så sätt har du varm mat att äta och ge värme till kroppen. Det blir bara problematiskt om du är med många andra personer i hushållet och användning av din säd panna, eller din hydronisk panna blir rörigt. Ibland måste du ändå förlita sig på en panna hyra eller inrätta ett utomhus panna som du kan fritt använda själv. Denna börda kan lättas genom att inrätta en central panna som alla kan använda i din hushåll. En vedeldad ugn är ett av de bästa val här. Läs stegen nedan och snart njuta av att trä ugn installerad i ditt hushåll:

Leta reda på platsen där du kommer att ställa in ugnen: Välj den lämpligaste platsen i ditt hus där du kan få den vedeldade ugnen, som kommer att fungera som en panna. Se till att denna plats är överens med alla medlemmar i huset. Det skulle vara mer lämpligt om placeringen av pannan finns i gemensam plats i huset - en plats där alla hus medlemmar kan fritt gå till. På detta sätt, kommer den centrala pannan vara säkert tillgänglig för alla.

Fastställa läget av ugnen: Detta innebär att organisera den plats där du kommer att ställa in ugnen så att det ser ut som det är verkligen en ugn som används för kokning. Det är också viktigt att beakta säkerhetsanvisningarna i inrättandet av ugnen. Om du har barn i huset, placera ugnen på en plats där de kan knappast nå eftersom det kan skada dem. Dessutom, se till även att den plats du väljer har ordentlig ventilation så att förhindra att ångan från att samlas i området. Skapa en vertikal tunnel från placeringen av ugnen - som de i eldstäder - så ångan kan lämna det.

Under kyliga årstider. Fastställa läget av ugnen.
Under kyliga årstider. Fastställa läget av ugnen.

Samla gott träslag: Din ugn / panna kommer mycket att bero på tillgången på virke du har. Var säker på att du kan leverera den mängd virke som behövs för underhåll av ugnen. Kolla om det finns butiker nära ditt område som säljer skogen. Kontrollera också att de alltid har leveranser av trä redo att säljas. Som ett alternativ, skulle det vara bättre om du kan få gratis skogen från de mindre träden i ditt grannskap. Din ugn behöver skogen för att tjäna sitt kokande funktion så har en riklig mängd av dem redo.

Genom att inrätta en vedeldad ugn inne i ditt hus, som kommer att vara en central panna för er alla, du kokande aktiviteter flyter smidigare. Inget mer behov för dig att få din egen effektivitet panna bara för att koka vatten när du redan drabbats av kylan i ditt ställe. Läs stegen ovan och njuta av en varmare plats snart!