E2r

Hur man installerar en panel staket

Letar du efter mer hem sekretess men verkligen inte vill göra en hel del manuellt arbete konstruera och sätta upp ett staket? Om så är fallet, då du verkligen inte kan gå fel med panel staket. Det finns många typer av panel staket att välja mellan, trä och metall är bara två av dem. För tydlighetens undervisning, kommer du att använda en lappad typ staket som är lätt att installera och ger ett trevligt utseende till stängslet, en väv som liknar en korg.

För detta projekt

För detta projekt, behöver du ett par påsar med grus och cement samt pre-fabricerade staket församling som består av de tjänster och panelerna. Dessutom behöver du stöttor för att stödja de tjänster och fästen för att fästa panelerna och inlägg tillsammans. Slutligen behöver du en vän som hjälper dig.

Om du har allt förberett, starta installationen.

  • Börja gräva. Det första steget i processen kommer att innebära vissa arbetskraft som kan lämna dig tillbaka värkande snart nog. Du kommer att gräva hål för stolparna. Mät panelen för att bestämma avståndet mellan varje inlägg. När du har distans, börja gräva hålen. Gräv alla hål först innan du sätter stolparna i hålet. När detta är gjort, kan du börja installera ett inlägg och panel åt gången.
  • Arbetet med det första hålet. Bestäm det första hålet för att arbeta på och sätt i stolpen genom hålet. För att stabilisera stolparna, fyll hålet med grus. Du kommer att cementera detta senare så fyller hålet luckor med jorden inte kommer att göra. Använd endast grus. När stolpen står rakt, märker att det fortfarande är rörlig. Du kommer att ha det stående rakt och stabiliserats lite mer. Som sagt installera ett stag vid stolpen och spika fast den på posten. Detta kommer att hålla inlägget stabiliserats ännu mer tills du har möjlighet att installera panelerna och lägga betong i fundamentet.
  • Fästa panel på det första inlägget. Här är där du kommer definitivt att behöva en vän att hjälpa dig. Be någon att hålla panelen på plats och på stolpen. Medan han håller panelen uppradade, börjar fästa sin ände på stolpen med hjälp av de vinklade fästena. Intervallet på fästet bör vara 24 inches.
  • Fyll i resten av stolparna och paneler. Upprepa samma process med nästa inlägg. Sätt den i marken, fylla med grus, installera fjäderben stöd, och fäst panelen. Fortsätta att upprepa processen tills du slutföra hela staketet. Din staket står nu fin och rak. Dock är grunden fortfarande instabil. Det är nu dags att cementera den.
  • Starta betonggjutning. Som tidigare nämnts, att slutföra ditt staket på plats, måste du lägga betong runt basen av dina inlägg. Blanda betong eller cement och häll den över hålet, på toppen av grus. Hålla på det tills du är klar med alla inlägg. Låt cementen torka och du kommer att ha en fin, stark staket.

Hur man installerar en panel staket. Arbetet med det första hålet.
Hur man installerar en panel staket. Arbetet med det första hålet.

Pricken för detta projekt är att installera kapslingsmedel remsor på den övre delen av panelerna och fästa locken ovanpå stolparna. När de är klar, förundras över ditt mästerverk och njut av ditt hem med en högre nivå av sekretess.