E2r

Hur man installerar ett regn fat

Regn fat är vatten-återvinning enheter som magasin regnvatten för senare användning i bakgård eller trädgård vattning. Regn fat blir alltmer populärt med husägare, på grund av vatten restriktioner som utdöms av städer. Förr i tiden var regn fat fula skamfläckar som byggdes från ättikslag fat. Däremot sparar vatten inte behöva se illa! Med nya tillverkningsmetoder innovationer, det finns nu regn fat som inte bara hjälper dig att spara upp till 65 liter vatten, men också ser estetiskt tilltalande! För att följa är några steg på hur man korrekt installera din egen regn fat.

Steg 1

Köp ett regn fat som bäst passar din inredning. Den Cascata regn fat , till exempel, är en terrakotta-färgad regn fat som kombinerar tidlös estetisk elegans av keramik med varaktig livslängd av moderna plastmaterial.

Steg 2

Hur man installerar ett regn fat. Köp ett regn fat som bäst passar din inredning.
Hur man installerar ett regn fat. Köp ett regn fat som bäst passar din inredning.

Hitta en nivå runt din bostad där en downspout ligger. Om ingen ens marken är tillgänglig, använd aska block, uteplats / interlock stenar eller grus för att utveckla en plan yta för regnet fat till vila.

Steg 3

Stötta din regn fat upp från marken 12 "-24". Detta gör det möjligt för regn fat att tömma lättare när fyllda, och kommer även att låta dig bekvämt få ett vatten kan under tappen.

Steg 4

Märk din stupröret där det kommer i kontakt med öppningen på toppen av din regn fat. Detta är utgångspunkten för regnvatten i tunnan. Beroende på märke och modell av regn fat, en downspout omkastare kanske nödvändigt. Rådgör med instruktionen eller tillverkaren före styckning din downspout.

Steg 5

Skär stupröret på märket med en bågfil. Om stupröret är fäst i väggen, ta bort fästena med en hammare, och byt när kapning är klar.

Steg 6

Kör downspout direkt in i toppen av enheten.

Steg 7

Hitta en nivå runt din bostad där en downspout ligger. Stötta din regn fat upp från marken 12 "-24".
Hitta en nivå runt din bostad där en downspout ligger. Stötta din regn fat upp från marken 12 "-24".

Stäng av alla uttagspunkter (tappar, slangar med ventiler).

Steg 8

Ställ upp spill port. Om du har köpt ett regn fat med ett bräddavlopp port, har du två alternativ. Du kan antingen ansluta flera enheter tillsammans (med lämplig slang, skapa en kedja regn fat), eller du kan fästa en slang eller dropp linje till overflow porten. Oavsett vilket alternativ du väljer, är den punkt att förhindra regn fat från överfyllda vid häftiga regn, och vägleda överflödigt vatten bort från dig foundation. I båda fallen är en slang kopplad till spill-porten på sista regnet pipan i kedjan en mycket smart, förebyggande metod för att säkerställa varken Stiftelsen läckor eller våta källare.

Steg 9

Vänta på regn. När regnet fat är fullt, kan du använda dess tapp för att fylla ett vatten kan. Alternativt kan du också investera i en pump om du vill ansluta regnet pipan direkt till en slang.