E2r

Hur man installerar ett wirefree systemets respons larm

Varje intrång av en fullständig främling i huset är alltid skrämmande. Detta är den mest troliga orsaken till att du alltid måste placera mer än bara ett par lås på dina viktigaste och bakdörrar och ibland även dina fönster. Ändå garanterar dessa inte dig trygghet. Vad du behöver är att säkra ens din inredning med hjälp av ett system för respons larm, ett som skulle skicka ljudsignaler för att varna dig om intrång.

Vad är ännu bättre är ett wirefree larmsystem

Vad är ännu bättre är ett wirefree larmsystem, eftersom den inte har de vanliga tecknen informerar avsedda inkräktare i sin närvaro och lokalisering. Det är inte heller beroende av el, vilket lätt kan stängas av genom en mycket smart tjuv. Men, måste du lära dig hur man installerar det för att göra det effektivt. Annars, antingen du kan skramlade med falsklarm ofta, eller om du inte täcka hela huset med skydd. Följande är några tips du kan använda för att installera ett wirefree systemets respons larm.

Hur man installerar ett wirefree systemets respons larm. Säkra alla fönster på bottenvåningen med magnetiska kontakter.
Hur man installerar ett wirefree systemets respons larm. Säkra alla fönster på bottenvåningen med magnetiska kontakter.
  1. Säkra alla fönster på bottenvåningen med magnetiska kontakter. Varje fönster måste ha en. Både ytterdörren och bakdörren bör också vardera magnetiska kontakter.
  2. Eftersom du kommer att behöva se till att din bil är säkert i garaget samt andra kostsamma verktyg och utrustning som hålls där, kan du också sätta en magnetkontakt på garageportar.
  3. Installera passiva infraröda (PIR) detektorer på väggarna i hörnen i de större delarna av huset. Detta kan tjäna som ett inbrottslarm när den är aktiverad. Sätt en i vardagsrummet, i köket, och i matsalen.
  4. Vid placering av IR-detektorer, se till att det inte finns någon störning till följd av värme eller belysning. Placera den inte nära en lampa eller där den kan träffas av solljus eller direkt genom en radiator hetta. Var säker också att den täcker hela längden på sin tilldelade plats utan hinder av föremål som möbler, prydnadsföremål och bruksföremål.
  5. Om du har ett tvåvåningshus och sovrummen är alla belägna på översta våningen, placera PIR detektorn på ett hörn och kan övervaka alla sovrum entréer. Naturligtvis, vara säker på att detta aktiveras bara när det behövs. PIR detektorn fungerar som ett liv alarm, eftersom den känner av rörelse och kan kvitta sirenerna onödan.
  6. Installera din sol siren utanför huset, företrädesvis vid takfoten där det inte kan lätt nås av inbrottstjuvar.
  7. Din kontrollpanel bör placeras nära trappan som leder till sovrummen, eftersom detta är förmodligen närmast någon punkt inne i huset. Bara se till att det inte är iögonfallande som ett trådbundet larm kontrollpanel skulle.

Men för ett idiotsäkert installation, är det bäst att du rådfråga dem som ger dig den kommersiella larmsystemet. Du skulle behöva förse dem med ditt hus design men så att de kan ge förslag om hur du installerar det trådlösa systemet respons larm effektivt.