E2r

Hur man installerar någon konstgräs

Om du skulle älska att inrätta en gräsmatta men inte har tid eller tålamod att hålla gräset, så ska du välja att installera konstgräs. Konfigurera konstgräs som en ersättning för riktiga gräset kommer att vara en bra kompromiss för att skapa ett naturligt utseende gräsmattan, samtidigt som kostnaderna för att upprätthålla gräs såsom vatten och gödning. Köpa konstgräs kan vara dyrare än själva gräset, men i det långa loppet, kommer du definitivt att skära ned på kostnader för underhåll och krångel med gräsklippning, ogräsrensning och återplantering. Om du är intresserad av att installera konstgräs, nedan är några steg på hur du gör detta.

  • Samla de saker du behöver. Du måste göra din "gräsmattan" så realistiskt som möjligt, så du behöver följande: spade, sand, grus eller ärta sten, skottkärra, kratta, sabotage eller en jord entreprenör, konstgräs, en mattkniv och stift av stål . Du hittar dessa på någon av trädgårdsarbete butiker i ditt område.
  • Föreställ dig hur ditt landskap ser ut. Före allt annat, planera lay mark. Du måste bestämma var du vill placera din konstgräs. Hitta de fläckar som behöver klä upp eller livening upp med förekomsten av gräs. När du har beslutat om en plats, mäta längden och bredden på den plats där du kommer att lägga konstgräs. Mät hela området, även om du planerar att sätta stenar eller annat material i den.
  • Köpa konstgräs. Du kan ringa vidare och beställa den mängd konstgräs du behöver. Mest kommer i stora rullar, som faktiskt kommer att vara billigare, jämfört med att köpa en bit i taget. Hitta rullen som kommer närmast dina behov.
  • Prep plats. Vare sig utomhus eller inomhus, bör du rengöra området där du vill att din konstgräs att vara. Ta bort allt damm, ogräs, grenar, torkade blad och smuts från området. Om naturligt gräs är fortfarande där, kanske du vill ta bort detta. Förbered en ren skiffer för ditt mästerverk så saker kan göras på rätt sätt.
  • Börja gräva. Gräva i matjord för att få fram underlag. Eftersom du vill exponera alven, bör du gräva runt 6 inches djupt in i matjord. Nivå marken så fort du ser alven.
  • Förbered basen. Din bas kommer att vara en blandning av sand och grus. Blanda dessa två komponenter och häll ut på marken. Denna grova blandningen kommer att hindra regn från puddling in din foundation. Den sand och grus kommer att hjälpa att dränera regnet bättre och rakt ner i jorden där utnyttjandegraden kommer att bli bättre. Fördela blandningen väl med hjälp av en kratta, sedan använda en markvibratorn att företaget upp blandningen av sand och ärter, vilket skapar en solid bas.
  • Lägg ner. Nu tar din konstgräs och lägg ner mot basen. Trimma kanterna och jämna hörn med hjälp av sekatörer eller en mattkniv. När du är nöjd med hur det ser ut, fast kanterna på gräsmattan genom att klämma fast dem med stålstift.

Hur man installerar någon konstgräs. Samla de saker du behöver.
Hur man installerar någon konstgräs. Samla de saker du behöver.

Nu har du en omedelbar trädgård, och du kan njuta av fördelarna med grönt gräs, året runt.