E2r

Hur man installerar ogräs hinder

Rensa bort en trädgård är en rejäl uppgift. Man kan fråga sig vad som krävs för att undanröja dessa saker eller åtminstone hindra dem från att komma till din dyrbara trädgård. En lösning på detta är "ogräs barriärer."

Weed hinder är den skyddande hölje placeras över mark för diverse trädgårdsarbete och jordbruksändamål. Detta är för att skydda rötterna av växter, blockera ettåriga ogräs, envisa perenna ogräs. Det bör också minska vattenavdunstning, jord skorpbildning och erosion. Det används också för att skydda växter från effekterna av det lokala klimatet. Det eliminerar konkurrensen med vegetativ tillväxt och nyplanterade träd.

Hur man installerar ogräs hinder. Utse det område du vill täcka.
Hur man installerar ogräs hinder. Utse det område du vill täcka.

En bra weed barriärtyg måste ha egenskaper som vanlig kompost såsom vatten genomsläpplighet. Vid användning i förening med jord, bör barriären ha kapacitet att separera, sålla, förstärka, skydda eller utarma den. Detta tillåter luft, vatten och näringsämnen att passera genom och nå marken. Det bör vara en pålitlig ogräsbekämpning enhet utan att använda kemikalier och det bör vara lätt att installera.

Det finns vissa steg att följa när du installerar ett ogräs barriär. Även om dessa åtgärder kan variera för vissa, är det samma idé och effekt genomförs.

  • Utse det område du vill täcka. Mät området så att du kommer att ha en uppfattning om hur mycket tyg som ska användas. En skiss av befintliga anläggningar kommer att hjälpa dig att veta den plats när man skär hål i tyget. Ta inte med de områden där du återplantera ofta som årliga grönsaker och blommor sängar.
  • Området där installationen ska göras måste bli av befintliga ogräs. Dra så mycket träig och gräs ogräs utanför området. Pre och Post herbicider kan också användas för ytterligare ogräsbekämpning. Låt minst 10 dagar för att sprayen ska fungera. Ju fler ogräs du tar bort, desto effektivare kommer det ogräs barriär duken vara.
  • Vid denna tid, tills jorden och arbetet med de ändringar som kompost, långsam frisättning gödselmedel, råfosfat, grön sand och lämpliga mängder kalk som du har att sätta i marken av sängen.
  • Köp ogräs barriärtyg i ditt val och kapas till de nödvändiga längder enligt dina planer. Kavla ut tyget och fäst med ankare stift 3 till 5 meter ifrån varandra. En tum av överlappning på mötet kanter räcker. Tillåt en extra 6 inches av överskott för att fungera som ett ankare runt kanterna. Du kan gräva ner överflödigt tyg i diket eller permanent bård.
  • Tyget ska klippas och monteras runt basen för en befintlig anläggning. Tillräckligt utrymme måste också beaktas för tillväxt. Skär fall kan uppmätningen på tyget. Det bör vara tillräckligt stor för att tillåta rotklump av nya planteringar.
  • Sprid och täcka tyg med dekorativa kompostmaterial. Det kan vara torv med blandad sand, grus, grov sand, strimlad eller bark flisas skäller, stenkross, hemlagad eller köpt kompost eller bara vanlig skal. Välj önskat medium för estetiska ändamål
  • Arrangemang bör placeras prydligt att undvika en rörig arbetsplats och för att undvika att behöva fixa det varje gång.
Området där installationen ska göras måste bli av befintliga ogräs. Köp ogräs barriärtyg i ditt val och kapas till de nödvändiga längder enligt dina planer.
Området där installationen ska göras måste bli av befintliga ogräs. Köp ogräs barriärtyg i ditt val och kapas till de nödvändiga längder enligt dina planer.

Installera ogräs hinder i hög grad gynnar någon med en grön tumme. Detta har en långsiktig effekt som främst riktar mindre arbete för dem som växt eller de som bara helt enkelt njuta av trädgårdsarbete.