E2r

Hur man installerar trä staket

Trä staket är redan en del av människans historia som de ursprungligen installerats som en del av den tidiga domesticering av djur. Men numera kan trä staket användas för andra ändamål. När den används som en del i ett hus dekoration, lägger elegans till din trädgård.

Om du vill att din egen trä staket för att komplettera ditt hus, så här är de steg som du måste följa.

Hur man installerar trä staket. Få de nödvändiga verktygen.
Hur man installerar trä staket. Få de nödvändiga verktygen.
  • Få de nödvändiga verktygen. De verktyg du behöver är normala bygga verktyg som post-hole digger, spade, hammare, vinkelhake, nivå, murare linje, punsch, spikar, mekanisk borr, skruvar, krita, mallet, och träskivor. För personer som inte har en post hål digger, oroa dig inte eftersom det finns flera butiker som gör att du kan hyra en så att du inte behöver spendera hundratals dollar på det. Om det är första gången du använder en post-hål digger, bekanta dig med rätt teknik i hanteringen det att undvika oönskade olyckor under installationen.
  • Välj ett staket design för att installera. Vid fastställandet av staketet design, ta hänsyn till stilen på ditt hus och dess landskap så installerade stängslet passar perfekt med den kompletta strukturen av platsen. Det kommer också att ta bort onödiga problem med landhöjning eller förekomsten av trädgårdar och dammar. Om detta är första gången du gör byggnadsarbeten, då är det bäst att först nöja sig med en enkel design. Du kan ersätta din trä staket med en mer komplicerad design så småningom när du blir mer bekväm med din konstruktion färdigheter. Installera en staketet är det enklaste och vanligaste typen av design som du enkelt kan göra på egen hand och är perfekt för den inhemska gränser.
  • Montera staketet. Linje trä brädor sida vid sida. Med hjälp av en mekanisk borr, börja borra hål i övre mitten, och nedre mellersta delarna av träskiva för att tjäna som stängsel kontakter. Måla styrelser efteråt efter att placera hålen för att undvika att måla skruven. Efter borrning av hål, börjar skruva staket kontakterna till träpinne. Testa styrkan i stängslet, och vid behov, hammare några spikar så att den kan förstärka förbindelsen.
  • Ställ in den första stolpen. Börja med att markera det område där du tänker installera stängslet. Med hjälp av post-hole digger, gräva hål som är ca 1 fot djup. Den förmonterade staketet kommer att placeras i dessa hål. Med hjälp av en hammare, hamra ner stängslet. Täck hålet med jord och göra samma teknik med de andra hålen som du tidigare har grävt fram hela staketet har installerats.

Trä staket är underbara tillägg till ett hem på grund av deras funktionalitet och attraktivitet. Du kan prova att göra det på egen hand, men som har två eller flera kompanjoner är bättre. Anställ hjälp av din familj så du får hjälp med installation och utformning. Men, om du är obekväm gör en full längd stängsel för din gräsmatta, kan du börja med att installera lite trä staket för din trädgård buskar.