E2r

Hur man kan bli av gamla bildäck

Gamla bildäck staplade i ditt garage är det inte underbart att titta på

Gamla bildäck staplade i ditt garage är det inte underbart att titta på. De upptar för mycket utrymme, allra mest om däcken är stora. Kassering av dessa däck kan vara ganska ett problem. Mark fyller inte accepterar gamla bildäck. De är förbjudna enligt statliga regleringar. Detta beror på att människor har vuxit till att bli gröna älskare. De är bekymrade över miljön och destruktion eller skadliga effekter av felaktig kassering av gamla bildäck. Så, vad tänker du göra åt de gamla bildäck i ditt eget hem? Här är några praktiska idéer.

  • Trädgårdsarbete. De gamla bildäck kan göras till jord behållare för din blomma eller grönsaker trädgården. Du kan faktiskt plantera potatis i dem. Gamla bildäck gör underbara potatis torn. Du behöver bara att stapla upp två eller tre däck. Fyll sedan dessa med lager av halm, kompost och jord. Därefter plantera potatisen där. Nu behöver du bara ta hand om din mini potatis trädgård varje dag tills skördetiden. Skördetid kanske lite knepigt men. Vid skörden, måste du dra ner däcken. Då kommer du att se din potatis. Vad är underbart att det är du verkligen inte behöver bryta ryggen genom att gräva. Nu skulle frågan vara, vad kommer du göra för att det komposterade materialet där du har låtit din potatis växa. Enkelt. Du behöver bara blanda det komposterade materialet till din vanliga mark säng. Detta ökar näringsämnen i din vanliga säng. Du kan också lägga dessa potatis torn i hörnen av små sängar. Dessa kan tjäna som stöd för ett staket. Du behöver bara att linda staketet materialet runt och använda en pinne för att hålla överlappningen eller hålla den stängd.
  • Barn lekplats. Precis som i filmerna, kan du vara kreativ och göra improviserade spela saker med den gamla bildäck. Till exempel göra ett däck gunga. Du har friheten att välja om du ska hänga den i sidled eller upprätt, beroende på vad du vill. Vad behöver du för att göra detta? Allt du behöver är ett träd med en gren stor och robust nog att stödja den person som kommer att ockupera och spela på swing. Hitta ett sätt du kan ansluta ett rep som ansluter däcket och grenen. Om du inte är så fascinerad av denna idé kan du försöka skapa en "tunnel" där barnen kan leka kurragömma, eller låtsas att de är i krig och de gömmer från fiender attackerar dem. Du måste bara ordna dessa bildäck i rad. Sedan hitta något som kan hålla upp varje sida av däcken.
  • Återvinning eller sälja. Du kan prova återvinning gamla bildäck. Detta minskar luftföroreningar och vatten och markföroreningar. Du kan också sälja dessa gamla bildäck till butiker som köper bildäck. Du måste notera dock att det finns butiker som egentligen inte bara köper dina däck, men också be dig att köpa sina däck i gengäld.
Hur man kan bli av gamla bildäck. Återvinning eller sälja.
Hur man kan bli av gamla bildäck. Återvinning eller sälja.

Gamla bildäck hopar sig nära eller runt ditt hem är en öm syn. Du kan prova tips i denna artikel att förfoga över dessa däck i en jord-vänligt sätt.