E2r

Hur man köper gröna huset renare

Mycket hype ges till miljövänliga produkter, och med goda skäl

Mycket hype ges till miljövänliga produkter, och med goda skäl. Även hus renare innehåller nu en rad riktigt snygga gröna sorter som möjligt för konsumenterna som du kan göra mer miljövänliga val när det gäller att upprätthålla ditt hem. Detta gör att du kan behålla ditt hem pipig ren utan att ta en generös vägtull utanför miljön som du gör det.

Hur man köper gröna huset renare. Lösningsmedel material.
Hur man köper gröna huset renare. Lösningsmedel material.
  1. Lösningsmedel material. Läs det finstilta mycket noga när skur stormarknad för rengöringsmedel och välja mer miljövänliga lösningsmedel. En bra lösningsmedel är sprit (även om du hittar butyl cellusolve som mer toxiska och vanlig ingrediens för lösningsmedel).
  2. Hem ingredienser. Några av de hem ingredienser som du kan köpa i stället för riktigt skadliga kemikalier hem rengöring inkluderar bakpulver, vinäger, grundläggande tvål och tvätt soda. Dessa är några hem ingredienser som du kan mixa och matcha för att kunna bygga en potent hus renare. Du kan skilja förhållandena mellan dessa ingredienser beroende på intensiteten som krävs av en städning uppgift. Badrummet kan vara mer krävande än bordsytan i vardagsrummet.
  3. Doft-fri. Dofter kräver ytterligare blandning av kemikalier som gör produkten mindre grönt än vanligt. Även mycket trevligt att näsborrarna, är det mer skadlig för miljön på lång sikt. I en hylla där du inte har några direkta miljövänliga etiketter, doften fria städare står en bättre chans att klara de gröna standarder bättre än parfymerade produkter.
  4. Standarder. Design för miljön märket har producerat nya enhetliga kriterier för rengöringsprodukter. Bortsett från att vara noggrann med att kontrollera ingrediensförteckningen kan den gröna kvalitetsstämpel i de flesta kommersiella rengöringsmedel också hjälpa dig att minska antalet mer hänsynsfull tillverkare som verkligen värdet effekterna av sina produkter till miljön.
  5. Naturliga alternativ. Innan du köper en massa gröna städare, är det bäst att eliminera smuts och städa den naturliga vägen. Gör så mycket du kan naturligt och spara de gröna städare som sista utväg för envisa fläckar och andra problem.
  6. Gröna konsulter. Green House Eco-rengöring är en webbplats som ger hjälp som håller dig från attraktiva marknadsföringspaket som gör skadliga rengöringsmedel mer harmlösa än de egentligen är. Konsulterna kommer att kunna verkligen berätta vilka produkter som är miljövänligare än den populära val som fyller stormarknader och varuhus.
  7. Varningssignaler. Ingredienser med varning eller gift skyltar måste undvikas till varje pris om du planerar att köpa den grönaste renare du kan få tag på. Giftet varningen indikerar att materialen är för stark för din gröna smak.

Att köpa ett grönt hus renare är bara en av de många åtgärder som du kan vidta för att försöka hjälpa till att rädda planeten från skadliga effekter av kemikalier. Du kan inte riktigt göra sig av med förekomsten av kemikalier i den moderna världen, men minimera det genom miljövänliga städhjälp är redan ett betydande bidrag för att göra.