E2r

Hur man köper plattor pool

Simbassänger är en av de få saker i denna värld som sällan ger dig dåliga bilder eller minnen. Simbassänger är alltid kopplad till fri pigg nöje och njutning för dig, dina vänner och din familj. Oavsett vilken form, plats eller storlek, kallt vatten och stänk är vad man alltid kommer att betrakta som den viktiga delen av en simbassäng. Det är lätt att glömma att pool plattor är också viktig för att göra din pool njutbar.

Pool plattor används för att dekorera poolen golv men ännu viktigare, kakel håller simmare säker. Pool kakel finns i olika former och former som mosaik, glas, glans och sten stil. Så om du skapar en swimmingpool se till att du får rätt mängd plattor som passar din smak och håller dig säker. Här är några tips på hur man köper kakel pool.

Hur man köper plattor pool. Verktyg för plattorna.
Hur man köper plattor pool. Verktyg för plattorna.
  • Verktyg för plattorna. Shopping för kakel pool kan vara mycket lättare om du har rätt verktyg för att hjälpa dig. Här är några saker som hjälper dig: en miniräknare, bärbara att sätta prisuppgifter, tillverkarens broschyrer och online-anslutning för grundlig forskning.
  • Titta på stilen högen. Aldrig bara gå i en pool butik och låt ditt hjärta plocka ut plattan som du vill. Ha en vision om hur du vill din pool för att titta. Sen drar det om du kan. Om förhandsavgörande av vilken stil som passar din smak gå online och bläddra. Du kan också fönstershoppa att veta vad man får.
  • Kvalitet och skadade. Nu när du har en titt i åtanke. Det är dags att tänka på kvaliteten. Aldrig välja kakel som inte är pool-klass. Icke pool-grade kakel spricka och gå sönder när de utsätts för poolvattnet och rengöringskemikalier. De flesta pool-grade plattor av keramik. Det är en stor faktor som stil och kvalitet ska gå ihop. Om inte, kommer ni att sluta antingen med en snygg dumpa eller en tråkig pool.
  • Frost bites, bokstavligen. Och när du har beslutat om utseendet och gör det nu dags att kolla om dina brickor av val är frostfritt. Plattor som inte frostfritt har en tendens att gå sönder, spricka eller lossna från golvet. Frostfritt plattor har konsekvens och hållbarhet för att överleva de tuffaste snöoväder. Ingen skulle vilja ha en pool som varar endast en vintersäsong.
  • Stick det bra. Att ha en snygg, hållbar och frostfritt kakel är inte slutet på köpprocessen. Du måste nu jaga efter den perfekta vattentäta cement eller murbruk. Jobbet i vattentäta cement är att hålla dina kakel på plats trots den ständiga misshandel av poolerna vatten eller snö är vittring. Vattentät cement är starka nog att stå emot detta utan att bryta eller ens sprickor.
  • Vet dina rättigheter. Som konsument är det din rätt att få full nytta av den produkt som du har köpt. Så när du köper dina plattor och cement ber om garantin. Fråga hur länge garantin varar eller vad är täckningen. I vissa fall är kvaliteten på garantin också en viktig avgörande faktor för att köpa kakel pool.

Njuter av din pool slutar inte i kallt vatten eller stänk. Det är också en glädje att dyka och se en fin uppsättning av varaktiga plattor för fötterna att gå på.