E2r

Hur man lägger linoleum torg

I det förflutna

Förr i tiden var linoleum såg på med förakt, eftersom arken av linoleum tenderar att slitas ut enkelt och tenderar att skapa röriga luftbubblor på golvet. Idag, däremot, har linoleum förbättrats och det finns faktiskt linoleum varianter som kommer i form av torg, som efterliknar utseendet av plattor. Dessa linoleum rutor kommer i massor av tjusiga mönster och är mycket tålig. Bäst av allt, installera dessa linoleum rutor i ditt hem är väldigt lätt. Här är hur.

Hur man lägger linoleum torg. När du har täckt hela rummet med linoleum torg.
Hur man lägger linoleum torg. När du har täckt hela rummet med linoleum torg.
  • Rengöring. Först och främst bör du se till att du noggrant har rensat ut golv i ditt hem. Gör detta genom att slipa golvet först. Bulk av de abrasiva delar av linoleumgolv bör tas bort och bör rensas. Efter avlägsnande de abrasiva delar av golv, använder ett vakuum för att sopa dammet återstod. Om du tidigare har tillämpat kakel, kudde golv, gummigolv, eller någon annan typ av golvmaterial som kräver lim, måste du skrapa bort det gamla limmet innan du tillämpar linoleum torg. Annars kommer limmet från linoleum rutorna inte att kunna hålla sig till golvet effektivt.
  • Tätning i träet. Efter rengöringen, är nästa steg för dig att börja tätning i träet. Virket måste tätas innan de linoleum rutor så att limmet inte kommer att färga träet och så att du kan använda virket senare, om du väljer att ta bort linoleum rutor nästa gång du renovera eller inreda ditt hem. För att täta i trä, helt enkelt köpa obligationer förstärkare eller primers, som vanligtvis säljs i hårdvara butiker. Dessa är vanligtvis tillgängliga i flytande form och endast behöver tillämpas använda borstar eller rullar på golvet.
  • Arbete i sektioner. Efter att du har förseglats i golvet, ta en penna eller en bit krita och använda den för att dela upp golvet i stora delar. Dela upp golvet i sektioner gör att du kan arbeta snabbare och samtidigt installera linoleum torg. Om du arbetar på ett litet rum, kan det vara tillräckligt för att dela upp utrymmet i två. Om du arbetar på ett speciellt stort rum, men kanske du vill dela upp utrymmet i fyra eller sex och mer.
  • Att lägga kakel. När du har bestämma de avsnitt som du kommer att arbeta i, ta brickan och ta bort papper som du hittar på baksidan. När du har tagit bort papperet, kommer limmet som kommer med plattorna exponeras. När dessa lim är exponerade, är nästa steg för dig att lägga kakel på golvet. Tryck plattan ordentligt med händerna, eller använd en mjuk spets klubba för att försiktigt trycka plattorna på plats.

När du har täckt hela rummet med linoleum torg

När du har täckt hela rummet med linoleum torg, är det sista steget för dig att låta limmet torka ut. Detta tar vanligtvis en hel dag. När limmet har torkat, kan du börjar färdas möblerna tillbaka in i rummet. Med dessa steg, bör du enkelt kunna installera linoleum rutor i ditt hem.