E2r

Hur man målar en trä picknickbord

En picknick är en viktig familjeaktivitet

En picknick är en viktig familjeaktivitet. Reserverad för helger, är det ett tillfälle att dela livsmedel, drycker och rejäla samtal. Men en gammal, ranglig, ouppmärksammad träbord kan lätt förstöra en picknick. Nu bör om din trä picknickbord måste se ny och fräsch, beläggning med färg vara ett enkelt val. Här är några tekniker som skulle göra ditt målningsarbete bekymmersfri:

Ställ en dag för att rengöra din trä picknickbord

Hur man målar en trä picknickbord. Ställ en dag för att rengöra din trä picknickbord.
Hur man målar en trä picknickbord. Ställ en dag för att rengöra din trä picknickbord.

Ställ en dag för att rengöra din trä picknickbord. Använd tvål och varmt vatten. Skrubba den ordentligt. Sedan, låt det lufttorka. Om det har målats tidigare, skrapa bort de skal. Använd en pålitlig stålborste. Du kan också kolla in de grova fläckar. Sand dem ut snabbt. Om du behöver för att jämna ut en större del av tabellen, skulle det vara bättre att vara beroende av en elektrisk slipmaskin. Grov grit sandpapper skulle skingra de envisa ojämna fläckar. Sedan, om alla ytor är redan ännu, använd en finare papper grus sand för att avsluta uppgiften. Se till att ändarna och kanterna på din trä picknickbord också skulle noggrant slipas. Du kan välja att rengöra den igen med tvål och varmt vatten. När det är helt ren och torr, är din trä picknickbord redo för make-over.

Schemalägg din målning snåla

Schemalägg din målning snåla. Den perfekta dagen är solig och vindstilla. Du måste göra färgen din trä picknickbord utanför ditt hus. Om dagen är ljus, kan du enkelt upptäcka de delar som du missat täcker. Om dagen är vindstilla, behöver du inte oroa dig så mycket om skräp blåses och fastnar över din nymålade trä picknickbord.

Måla ditt bord

Måla ditt bord. Se till att det du har är en utomhusfärg. Det är mer motståndskraftig och långvarig i motsats till en inomhus färg. Färgleverantören kunde föreslå kvalitet färg.

Populär färg val är antingen röda eller vita

En picknick är en viktig familjeaktivitet. Schemalägg din målning snåla.
En picknick är en viktig familjeaktivitet. Schemalägg din målning snåla.

Populär färg val är antingen röda eller vita. Men att de inte nödvändigtvis sätter standarden. I själva verket kan du prova någon färg som skulle passa din fantasi. Du kan även matcha ditt val med färgen på ditt hus eller kanske din bil.

Börja som täcker den övre delen av din trä picknickbord

Börja som täcker den övre delen av din trä picknickbord. Sedan hittar du vägen neråt. Missa inte undersidan. Kolla in varje skreva, alltför. När varje del av din trä picknickbord har täckts, låt det torka en tid. Det är din första beläggningen. Sedan, när din första beläggningen helt har torkat, applicera ditt andra beläggning. Återigen, låt den andra ansökan torka ordentligt innan du schemalägga din trä picknickbord för annan samvaro.

Måla din trä picknickbord kan vara ett årligt åtagande

Måla din trä picknickbord kan vara ett årligt åtagande. Överväg ommålning det varje sommar. Du kanske även vill involvera din familj att avgöra om färgen du kanske vill använda. Om solida färger blir mekanismer för dig, ta online-resurser på de senaste trenderna på borden trä picknick. Going for två eller flera toner skulle vara en bra idé också. Du kan även be din färg leverantör för out-of-the-box rekommendation.