E2r

Hur man planerar ett fönster ersättare

Följ dessa steg för att byta ut dragiga gamla fönster

Ett fönster byte jobb är en av de bästa sakerna du kan göra för ditt hem. Det gör ditt hem ser bättre från utsidan, förbättrar estetik på insidan, ökar energieffektiviteten skapar bättre sikt, skär ner på rengöring, släpper in mer ljus, ökar säkerheten från väder och inkräktare och ökar värdet på ditt hus. Men ett fönster ersättare projekt tar lite planering. Här är hur man utför en snabb och lyckad installation.

Steg 1

Hur man planerar ett fönster ersättare. Bestäm hur många fönster du behöver och deras storlek.
Hur man planerar ett fönster ersättare. Bestäm hur många fönster du behöver och deras storlek.

Windows är inte skapade lika. I själva verket finns det så många alternativ, anpassningar, former, färger, storlekar, förbättringar, tjocklekar och detaljer inblandade att du inte kommer att tro det. Det första du bör göra är att ta reda på exakt vad ditt hem behöver. Ta reda på vad du vill. Göra lite online forskning för att se vad som kommer att göra ditt hem ser sitt bästa.

Steg 2

Bestäm hur många fönster du behöver och deras storlek. Detta är lika enkelt som att ta ett måttband för att var och en av fönstren i ditt hem som du vill ut. Få dimensioner och antal fönster.

Steg 3

Skaffa en prislapp. Detta kan mycket väl vara det viktigaste steget i ditt projekt. Du vill veta om du har råd med jobbet fönstret ersättare. För att få en grov uppskattning kan du prissätta enkelt fönster på din lokala hem förbättring butik. Ett annat sätt att få en uppskattning är genom att ringa upp en entreprenör fönster installation och be om en offert.

Följ dessa steg för att byta ut dragiga gamla fönster. Hitta en entreprenör.
Följ dessa steg för att byta ut dragiga gamla fönster. Hitta en entreprenör.

Vanligtvis en entreprenör kommer att kräva tillgång till ditt hem för att bedöma projektet för citatet om du går med det här alternativet. Om du gör, ta lite tid att undersöka hur man ska hantera entreprenörer som ger uppskattningar på plats. Deras jobb i den situationen är att sälja dig så kom ihåg, du har inflytande. De vill att ditt företag så vet dina grejer och vad du vill. Vara en informerad köpare. När du har fått en prislapp för ditt projekt, kan du vara i en position där du behöver justera dina förväntningar, klippa ut en del av extrafunktioner eller leta efter finansieringskällor.

Steg 4

Hitta en entreprenör. När du har räknat kostnaden och gett dig klartecken, är det dags att leta efter ett lokalt företag som kan utföra installationen. Tips: hitta ett företag som vet fönster och har gjort dem förut. En komplett fönster byta jobb är ingen liten affär, och du förtjänar ett företag som kan göra det bra.