E2r

Hur man rengör insättningar på en nytta sjunka

Allbänkar finns i olika stilar och storlekar, och är idealiskt för rengöring av stora eller robusta föremål såsom skor, objekt trädgård, tvätt hunden och alla typer saker som du inte kan tvätta i diskhon. Eftersom ett verktyg diskbänken inte är gjord av ömtåliga material, det finns inga särskilda restriktioner för hur man rent insättningar kvar på dess yta. Den är gjord av hård material, som skapats för att göra tuffa jobb! Man kan rengöra något och använder den starkaste tvättmedel utan att göra någon skada på den.

Produkter och varumärken

Produkter och varumärken. Det finns ingen enskild renare eller varumärke, som anses vara en perfekt produkt för att rengöra allbänkar. En sak är säker: ett verktyg diskbänk ser alla typer av smuts. Därför är det bättre att använda produkter som dödar bakterier och tar bort fläckar som blekning produkter eller desinfektionsmedel.

Innan du använder någon rengöringsprodukt

Innan du använder någon rengöringsprodukt, ta bort allt skräp från diskhon själva ytan. Efter avlägsnande majoriteten av smuts och svåra fläckar, bör du rengöra då det med tvål och varmt vatten med en mjuk trasa. Det är viktigt att inte använda några skurar eller stål kuddar ull eftersom det kan repa ytan. Torka rent ytan och skölj noga så att inga rengöringsmedel lämnas till brant i dess yta.

Man kan också använda naturliga produkter finns hemma såsom vinäger

Hur man rengör insättningar på en nytta sjunka. Produkter och varumärken.
Hur man rengör insättningar på en nytta sjunka. Produkter och varumärken.

Man kan också använda naturliga produkter finns hemma som vinäger. Hälla lite ättika utspätt med vatten, eller hällas direkt i verktyget sjunka själv, hjälper till att ta bort smuts och fläckar från din diskbänk. Det är också populärt för rengöring andra saker som golvet, beroende på vilken typ av golv du har. Vinäger kan också ta bort svår smuts som nagellack.

Avloppsrör

Avloppsrör. Rengöring av avloppsrör anslutna till nytta handfat är en viktig del av reningsprocessen. Denna rengöring ska bidra till att undvika eventuella blockeringar som kan uppstå i framtiden. Efter grundlig rengöring din nytta handfat, är ditt nästa steg att se till att avloppet är klart någon blockering. Det rekommenderas att varje vecka eller så bör man prova något av följande enkla steg:

  • Lägg en matsked bakpulver i avloppsrör,
  • Häll ¼ kopp vinäger eller citronsaft,
  • Häll en stark saltlösning, eller
  • Köp en lösning blockering av dräneringen.

De lösningar som nämns ovan bör lämnas minst femton till trettio minuter innan du sköljer diskhon med vatten. Det är bäst att skölja först med varmt vatten innan spolning av avloppet ut med kranvatten.

Tvättmedel / rengöring produkttest

Produkter och varumärken. Tvättmedel / rengöringsmedel testet.
Produkter och varumärken. Tvättmedel / rengöringsmedel testet.

Tvättmedel / rengöringsmedel testet. Det är viktigt att när man använder ett nytt tvättmedel eller rengöringsmedel, bör du först testa den på en liten del av diskbänken, företrädesvis någonstans inte lätt synliga, såsom den bakre delen av diskbänken. Orsaken är att vissa produkter är mycket kraftfulla och kan orsaka skada på den yta som rengörs.

Oavsett om du är intresserad av trädgårdsskötsel

Vare sig du är intresserad av trädgårdsskötsel, som bedriver hantverk att göra, arbeta i ditt garage eller ta hand om dina husdjur, allbänkar är mycket användbart för dig och din familj. De tål omild behandling och är idealiska för tuffa jobb eftersom de är gjorda av mycket robust material. Ett av de bästa sätten att göra din nytta sjunka länge är genom regelbunden rengöring.