E2r

Hur man skall höja den andra väggen i ditt garage

Framing garaget är spännande eftersom det kommer polera ditt garage och det kommer bredda ditt vardagsrum. En färdig garage kommer att ge dig massor av praktiska möjligheter förutom att använda området för förvaring fordon och auto material underhåll. Nedan finns steg och guider om hur man skall höja den andra väggen i ditt garage.

 • Mät utsidan av din inramade vägg som redan har lyfts. Vissa Snickarna ville bygga ramar innan du lyfter garage väggar. Medan andra genomsnittliga byggare föredrar att bygga en mur efter den andra för att minska mätning misstag. Men följ den mest bekväma proceduren för dig. Bara dubbelkolla mätningen för att undvika fel.
  Hur man skall höja den andra väggen i ditt garage. Mät utsidan av din inramade vägg som redan har lyfts.
  Hur man skall höja den andra väggen i ditt garage. Mät utsidan av din inramade vägg som redan har lyfts.

  Använd en tickler vid mätning och skriva detaljer i blyerts så att du kan radera misstag. Också skriva ner idéer när de pop-up så att du enkelt spåra dem. Om du har läst en bok eller har sökt på nätet för att hjälpa dig med projektet, så är det bättre att skriva anteckningar eller resumé av din studie på din tickler för en snabb referens.

 • Rengör den plats där du placerar din inramade vägg. Rengör damm och konstruktion skräp. Se till att platsen är torr så att du inte kommer att fälla fukt. Måla inte ditt garage tills du har höja sin andra vägg och allt är på plats.
 • Placera den sekundära inramade vägg i ditt garage golv. Lägg den på en plats där basen av väggen är nära dess avsedda området. Du behöver bara att tippa väggens bas i sin verkligt område, snarare än att flytta väggen när dess vikt är koncentrerad och det är upprätt.
 • Lägg till en liberal mängd konstruktionsbindemedel på ditt garage golvet där inramade vägg botten kommer att placeras. Sätta gradvis lim tills det är tillräckligt. Köp den bästa kvalitet men mest prisvärda lim.
 • Stå på väggen centrum som du kommer upp. Be om hjälp om att väggen är lång eller tung att hantera. Höj väggen gradvis för att undvika skador. Låt inte barnen hänga runt garaget medan du arbetar för att de kan distrahera.
 • Höj och håll den andra väggen. Börja att gå in i läget. Lyft den väggen, inte glida dess botten på marken.
 • Guide den andra väggen i läge. Kontrollera att väggen är monterad tätt på den yttre väggen. Snug upp mot den inramade vägg. Använda en hammare om det behövs för att placera ramen ordentligt. Använd båda fötterna så att du kan hamra naglarna ordentligt. Stå en fot isär och knäböj för att uppnå en riktig hamrande hållning. Tjockleken på naglarna som du använder måste fördubblade storleken på trä som du arbetar med.
 • Tips på att höja den andra väggen i garaget. Anlita en professionell om du tvivlar på din snickeri färdigheter. Om du vill göra-det-själv, se till att du är kapabel, och du har någon att hjälpa dig att höja den tunga väggen. Du måste också vara säker på att din utrustning är komplett innan du börjar arbeta. Om du vill använda den andra väggen som boyta, se till att du har kontrollerat den noggrant innan du låter någon i.

Handyman kunskaper är viktigt eftersom det kommer att spara stora pengar i det långa loppet. Dessa aktiviteter behövs också av någon lägenhetsinnehavare eftersom vi inte vet när hem reparation behövs.