E2r

Hur man skapar en rustik fauxfullföljande

En rustik fauxfullföljande hänvisar till en målningsteknik som ger en förlegad, used look. Du kan välja denna stil om du vill skapa en varm, bekväm, gammaldags charm utseende för ditt hem. Denna rustika look fungerar med olika heminredning system såsom beach house, land, Mexikanskt, bohemisk och chic stuga. Så om du letar efter för att upptäcka hur du skapar en rustik fauxfullföljande till ditt hem, här är några tips som hjälper dig ut:

Hur man skapar en rustik fauxfullföljande. Förbered ditt material.
Hur man skapar en rustik fauxfullföljande. Förbered ditt material.

Förbered ditt material. Du skulle behöva måla (en grundfärg plus täckfärg), en trasa för rengöring av ytor, pensel, sandpapper och silikat av natriumkarbonat.

Rengör ytorna som du vill måla. Ta dig tid att prep dina underlag för att säkerställa att färgen följer dem väl. Du kan helt enkelt torka av ytorna ned med en tvål trasa, för att bli av med damm och annan smuts. Se till att du skölja ytan väl med vatten efteråt. Låt det torka ordentligt.

Förbered rummet. Täck golvet och andra ytor som du inte tänker måla för att undvika droppar och stänker på dem.

Måla ytan med basbeläggningen

Måla ytan med basbeläggningen. Rengör ytorna som du vill måla.
Måla ytan med basbeläggningen. Rengör ytorna som du vill måla.

Måla ytan med basbeläggningen. Se till att basen pälsen är i semi-gloss eller glans. Det är också rekommenderat att du använder en varm färg för baslack, för att göra det mer märkbar under täckfärg. Använd medelhög slag för detta steg, och låt den torka helt innan du går vidare till nästa steg.

Applicera första täckfärg

Applicera första täckfärg. Detta är steget när du börjar sätta i en rustik, bekymrat fullföljande till ytan. Lägg grus, silikat av natriumkarbonat eller korn till toppen pälsen och borsta på ytan. Använd överlack som är lättare - helst i en antik neutral nyans - än baslack, för att ge en strukturerad look till ytan. Låt detta torka helt.

Applicera ett andra täckskikt

Applicera ett andra täckfärg. Lätt måla över den nödställda täckfärg du använt tidigare. Detta steg kommer att ytterligare försegla i din färg. Låt detta torka helt.

Vidare "distress" ytan

Vidare "distress" ytan. Sandpapper kanter och hörn, för att ytterligare ge det en sliten look. Se till att du gör det försiktigt. Du vill inte att färgen helt lossna. Kom ihåg att ditt mål här för att göra ytan verkar rustikt och vintage.

Lägg rustika bitar till rummet. För att öka den totala rustika effekten till rummet, se till att du sätter i möbler och belysning som matchar din vägg avslut. Du kan också skapa en rustik fauxfullföljande till dina möbler, genom att följa stegen ovan.

Där har du det! Dessa är stegen för att skapa en rustik fauxfullföljande till alla rum. Kom också ihåg att hålla rummet väl ventilerat medan du arbetar, så att du skulle undvika inandning farliga måla rök. När du är klar med det här projektet, ett steg tillbaka och njuta av den charm som din rustik design system lånar. Helt annorlunda från den vanliga Stark, alltför rena väggar som vi brukar se, eller hur? Lycka till!