E2r

Hur man väljer den bästa bärbara matlagning

I den snabba livsstil i den moderna världen

I den snabba livsstil i den moderna världen, är allt mobil, bärbar och på språng. Bärbara datorer och mobiltelefoner är racing att gå små, och nästan allt möjligt har blivit så kompakt att det finns ingen ursäkt för att glömma något hemma. Det är i ljuset av detta att även bärbara matlagning har uppfunnits. Även om det fortfarande i sina tidiga stadier, är de flesta bärbara matlagning riktade till den tunga resenärer som inte kan annars sluta på någonstans att köpa mat - platser som berg, regnskogar och öar.

  1. Se till att apparaten lätt kan bäras runt. Vissa bärbara spisar har hjul så att de lätt kan flyttas runt när det behövs. Vissa matlagning , å andra sidan, är liten och smidig nog att föras överallt. Genom att välja en bärbar spis eller bakugn, se till att den lätt kan bäras runt, eftersom det är den viktigaste punkten för att vara en "bärbar" apparat. De bästa är de som är mycket praktiskt men ändå behålla matlagning kvalitet.
  2. Kontrollera om energiförbrukningen. Tanken med att ha bärbara matlagning är att kunna föra dem överallt - även i avlägsna områden som inte ger el för apparater som ska pluggas i. De flesta professionella matlagning brännare kan drivas med gas eller andra vätskor bränning. Även om detta är tillåtet, är det mycket farligt med tanke på antändbarhet av petroleum. Idag finns det några matlagning som är batteridrivna. Se om du kan hitta dessa typer för maximal bärbarhet, även i områden utan el.
  3. Matlagning metod. Det konventionella matlagning metoden använder en metall spole som värms genom elektricitet. Andra spisar använder gasol för att kunna producera eld. Det är okej, men återigen, kan den värme som produceras vara för farligt för portabelt bruk. Kontrollera för att se om du kan hitta matlagning som använder överledning som matlagning metoden, eftersom den använder magnetfält för att generera värme i stället för eld eller gas.
  4. Tillbehör. Skulle det inte vara trevligt om du kan sätta din bärbara spisen i en kylväska som du kan bära runt? Kontrollera för att se om produkten innehåller tillbehör såsom väskor, husgeråd, täcken, rengöringsmedel och liknande. Detta kan inte vara en viktig fråga för vissa, men de minsta av tillbehör kan gå långt i matlagning.
  5. Pris. Naturligtvis är en av de överväganden att köpa bärbara matlagning priset. Genom att lägga till portabilitet kapitalet till ekvationen, finns det en möjlighet att tillverkare och distributörer kommer upp priset punkten lite, så skulle du behöva skura en massa butiker för att hitta den bästa produkten på billigaste möjliga pris.
Hur man väljer den bästa bärbara matlagning. Se till att apparaten lätt kan bäras runt.
Hur man väljer den bästa bärbara matlagning. Se till att apparaten lätt kan bäras runt.

Om du fortfarande kämpar om att avgöra vilken apparat att köpa, försöka läsa några recensioner av matlagning i tidningar och nätbutiker att mäta hur användarna får en viss produkt. Du inte bara få rekommendationer från dem som redan har varit där, är det möjligt att du kan få ytterligare inblick i valet också.