E2r

Hur man väljer en snöslunga

Spelar på snö är kul

Spelar på snö är kul. Dock innebär det hårt arbete efter ett snöfall, du måste rensa trottoaren och din uppfart för att undvika olyckor. Med hjälp av en snöslunga är den mest effektiva metoden för att utföra hårt jobb. Läs tipsen nedan för att jaga för de mest effektiva snöslunga för ditt hem.

 • Två-stegs eller enstegs snöslunga. Dessa två klassificeringar har skillnader. Läs deras olikheter nedan för att hjälpa dig att avgöra.
 • Enstegs snöslungor. De är lättare och behöver mindre underhåll. Den enda nackdelen är att de innehåller tvåtaktsmotorer som har mer utsläpp. Enstegs blåsmaskiner har gummi och metall skruv som snabbt snurrar. Det kommer att ösa snön genom marken och kommer att styra den i en urladdning axel. Du måste också blanda bensin och olja innan du fyller din tank. Du kan inte använda dem på grus plan eftersom skruven vidrör marken som kan skapa olyckor eftersom fläkten kan ösa och kasta små stenar. Enstegs blåsmaskiner har inte makt tvåstegs snöslungor, att de inte passar ställen som har 6-inches eller mer snöfall.
 • Dubbel-stegs snöslungor. De är dyrare och tyngre, men de kan rensa bredare stigar, mellan 20-31 inches. Dessa fläktar har en långsam-svarvning matarskruv som är gjord av metall. Det skopar upp snö, vilket kommer att sugas upp av dess pumphjul att kasta snön i sitt utkastet. Dess skruven inte vidrör marken så att du kan använda den på grus. Ställ skrapskäret tillräckligt högt om du inte vill kontakta grus.
  Hur man väljer en snöslunga. Två-stegs eller enstegs snöslunga.
  Hur man väljer en snöslunga. Två-stegs eller enstegs snöslunga.

  De kan hantera de tyngsta och regnigaste snöfall lätt. De kan också gräva djupare snöfall upp till 12-inches. Du behöver bara styra dessa fläktar eftersom de är självgående. Men var försiktig om du ska klara en hög snö för din säkerhet och för säkerheten i din utrustning. De flesta av dessa fläktar har två eller flera växlar framåt och en bakåt tempo. De har en renare fyrtaktsmotor som inte "behöver blandat bränsle. Nackdelen med dessa fläktar är att de inte ger en tydligare väg som enstegs blåsmaskiner eftersom deras skruvar inte vidrör marken.

 • Bestäm hur bred din fläkt clearing väg skall vara. Besluta om det efter att du har fastställt vilken snöslunga typ du behöver. Några viktiga faktorer som kan påverka ditt beslut är det lagringsutrymme för din snöslunga, och din komfort i att använda den. Dubbel-space blowers kommer att äta upp mer utrymme, därför att de har ett bredare clearing väg och de kan vara mycket svårt att använda, särskilt under svängning.
 • Tips för snöröjning. Du behöver en strålkastare under korta vinterdagar så att du kan röja snö även när det är mörkt. Det kommer också att hjälpa dig att undvika elstart. Köp en fläkt som har en uppvärmd handgrepp.

Du behöver ett justerbart utkast medan du använder en fläkt så att du inte kommer att kasta snö på röjda områden. Vissa fläktar har manuell vev som kan hittas på handtaget medan andra modeller använder joysticks. Joysticken kan styra rännan riktning mekaniskt.

Överväg att använda elektrisk snöslunga och makt spade för lätta enstaka snöfall. En grävmaskin har effektiviteten av scoop spade och ogräs trimmer. Planera och välja den bästa snöslunga som passar dina behov.