E2r

Hur man väljer en uteplats paraply

Det är sommar

Det är sommar, och vad bättre sätt för dig att slappna av än att sola sig i sommarvärmen på din poolside under ett paraply. Men inte bara något parasoll eller vanlig paraply kommer att göra - du behöver en uteplats paraply. Du har fortfarande inte det uteplats paraply, så vad väntar du på, ta uteplatsparaplyer i ditt köpcentrum eller nätbutiker så att du kan börja avstressande i ditt hem. Vilken typ av uteplats paraply ska du köpa? Ja, det finns många alternativ, och uppgiften kan verka skrämmande, men med hjälp av några vägledande tips, bör det inte vara alltför svårt.

Hur man väljer en uteplats paraply. Du måste välja om du vill ha en offset uteplats eller en fristående paraply.
Hur man väljer en uteplats paraply. Du måste välja om du vill ha en offset uteplats eller en fristående paraply.
 1. Du måste välja om du vill ha en offset uteplats eller en fristående paraply. Dessa paraplyer är mer flexibla än de vanliga fristående sådana. Offset paraplyer har fribärande konstruktioner tillsammans med en offset bas, kommer skuggan av vilka sträcker sig till önskad yta. Denna typ av paraply kan ge dig den nyans som du vill ha, och det inte skymmer någon utsikt. Fristående paraplyer, å andra sidan, har de vanliga mönster uteplatsparaply. Stången av paraply sträcker sig från sin bas fram till mitten av skuggan där du fäst den med ett paraplyställ. De fristående paraplyer är dock mer portabel än de förskjutna dem, eftersom de förskjutna ettor är tyngre och de behöver stora och tunga plattor (viktat) för att fästa basen. Kolla in deras monter så bra och ser till att de är hållbara.
 2. Vara uppmärksam på det utrymme där du kommer att sätta ditt paraply, och se till att mäta det så att du får rätt paraply storlek som passar dina behov. Patio paraplyer bör vara på minst 5 meter större än det område som du vill skuggade.
 3. Kontrollera de aktuella omgivningen i ditt hem och få en känsla för det. Sedan kan du välja om en trä eller aluminium pol för din uteplats paraply kommer att vara i synk mer med ditt nuvarande hem tema. Välj önskad typ kapell tyg för din uteplats paraply. Du kan också använda en duk typ, men det är oftast används för industriella och marina ändamål. Du kan välja mellan fyra olika typer:
  • Sunbrella uteplatsparaply tyg
  • Lösning-färgat uteplats paraply tyg
  • Olefin uteplats paraplyer
  • Akryl och spunnen poly uteplats paraply tyg
 4. Räkna ut hur mycket tid du kommer att använda din uteplats paraply så att du kan räkna ut den stil av tyg som du skulle behöva och rätt design för dig. Se till att också plocka ett paraply som är vindtätt, regn bevis och rengör lätt. Du vill inte vara slavar under rengöringen.
 5. Bestäm vilka färger passar dig och ditt hem bäst, sedan ha kul shopping för det.

Det finns så många kvalitet paraply beslutsfattare ute som Shedrain, Outdoorpatioumbrellas.com, Umbrellawizard.com och så många andra där ute. Du behöver bara ta reda på rätt typ som passar din budget, din livsstil och ditt hem.