E2r

Hur man väljer kommersiella utemöbler

Som en vägledning, här är några frågor du bör ställa dig själv för att hjälpa dig att bestämma vilken typ av kommersiella utemöbler du bör få.

Hur man väljer kommersiella utemöbler. Vilken typ av företag är det?
Hur man väljer kommersiella utemöbler. Vilken typ av företag är det?
  • Vilken typ av företag är det? Vad är kommersiella lokaler som används för? Är det en restaurang så du behöver en utomhus inrättats för diners? Är det en allmän pool område, så du behöver det för simmare att sätta sina tillhörigheter på? Kanske du designar en utomhus camping utrymme så du behöver en bänk och långbord typ av installation. Att veta vilken typ av verksamhet det utrymme som används för att hjälpa dig att avgöra vilken typ av möbler du behöver.
  • Vad kommer det att användas för? Kommer du placerar utemöbler som en bänk att hålla väntar gäster i receptionen? Kommer det att behöva rymma diners som vill äta utomhus? Behöver du barstolar för en utomhus bar? Kommer du att behöva matcha badhytter, paraplyer eller markiser? Om du köper möbler för ett poolområde, har möblerna för att kunna vattenavvisande. Att veta hur möblerna ska användas kommer att avgöra vilka material det måste göras från.
  • Var kommer möblerna placeras? Hur mycket utrymme har du att arbeta med? Få kvadratmeter av utrymmet där du ska placera möblerna. Om det kommer att bli en uteservering inrättas, är det ute på gatan, eller i ryggen där det är mer privat? Hur mycket sittplatser kan du rymma? Storleken på ditt utrymme kommer att avgöra hur stora de möbler du kan få och hur många bitar av det du kan köpa. Det ska finnas gott om utrymme för människor att gå runt bord och stolar om du vill placera utemöbler i mitten av rummet. Kanske dina möbler kommer att placeras vid ingången så att du behöver något som kan spolas mot väggen, snarare än en fristående installation. Tänk också den övergripande utformningen av uterum. Om du har ett Medelhavet stil utrymme, kan du välja järn gjorde möbler med utarbeta mönster. För en casual utomhus kafé eller glassbar, kan du göra med plaststolar, som är lätta så att du kan ta med den inomhus i slutet av dagen.
  • Hur mycket sittplatser behöver du? Vill du kunna sittplats för mer än en person på en stol? Skulle borden kunna hantera fler än fyra personer på en gång? Om att köpa uteplats bord för en restaurang eller kafé, hur mycket yta du behöver? Kommer du att placera fulla tallrikar Restaurant på borden, eller bara kaffekoppar och fat med efterrätter?
  • Vad är budgeten? Budgeten kommer att avgöra kvaliteten och volymen av möbler du kommer att kunna köpa. Priserna varierar kraftigt beroende på om du väljer trä, aluminium, plast eller järn och stål utemöbler. Betrakta det en investering, men försök att få något bekvämt så att dina gäster kommer att njuta av att sitta på stolarna.

Ställa dessa frågor när du väljer vilka möbler att få

Ställa dessa frågor när du väljer vilka möbler att få. Du kan be om hjälp av en professionell inredare för att hjälpa dig. Kolla in markeringar på nätet eller i specialbutiker för att lära dig mer om dina val.