E2r

Hur man väljer mellan olika typer av kuddar

Sova på bekväma sängar och kuddar är den bästa lättnad efter en lång dags arbete. Det är tillfredsställande att se fram emot denna flykt i att tröstas av dina kuddar. Kuddar skapas inte bara för att trösta, men också för att stödja din kropp medan du sover. Nedan listas de egenskaper hos olika typer av kuddar. Läs på så att du vet vilken kudde passar dina sömnbehov.

Hur man väljer mellan olika typer av kuddar. Kuddtyp # 1: ortopedisk kudde eller livmoderhalscancer kudde.
Hur man väljer mellan olika typer av kuddar. Kuddtyp # 1: ortopedisk kudde eller livmoderhalscancer kudde.

Kuddtyp # 1: ortopedisk kudde eller livmoderhalscancer kudde

Dessa kuddar liknar kuddar minne skum som är noggrant utformade för att ge stödjande områden för både ditt huvud och din nacke. Denna kudde ser till att din hals är perfekt i linje med ryggraden.

Vissa resor kuddar eller bucky kuddar kan också klassificeras enligt ortopedisk kudde kategorin. Dessa kuddar ger stöd för huvudet och nacken när du sitter. Dessa kuddar har en U-form stil för att hindra huvudet från att glida in i en krokig och en riskfylld position. Å andra sidan, är en nackdel med denna kudde som det gör i nacken stel.

Ländryggen kuddar finns också en annan typ i denna kategori

Ländryggen kuddar finns också en annan typ under denna kategori. Dessa kuddar är gjorda för att ge stöd för ländryggen, vanligen under långa timmar sitter (t.ex. studerar för ammande undersökningar). Den ländryggen kudde huvudsakliga syfte är att överbrygga klyftan mellan din rygg och din stol.

En annan typ under ortopediska kategorin är donut kudde

En annan typ under ortopediska kategorin är donut kudde. Denna kudde har formen av en torus. Denna donut kudde har en "easing power" inom området för svanskotan. De flesta som använder denna typ av kudde är de som drabbas av smärta från kolon sjukdomar och hemorrojder. Människor som skadades i svanskotan föredrar också donut kuddar.

Kuddtyp # 2: dekorativa kuddar

Ländryggen kuddar finns också en annan typ i denna kategori. Kuddtyp # 2: dekorativa kuddar.
Ländryggen kuddar finns också en annan typ i denna kategori. Kuddtyp # 2: dekorativa kuddar.

Som namnet antyder, är mest dekorativa kuddar enbart används för dekorativa ändamål. De flesta av dessa dekorativa kuddar är fyrkantiga. Dessa kuddar är vanligtvis bort från bädden vid sänggåendet. Dekorativa kuddar finns i överflöd i allmänna utrymmen i huset. De fungerar också som stöd för sjuka människor. Naps kan också bäst genom stöd av en dekorativ kudde. Dekorativa kuddar kallas också soffa kuddar (finns i soffor), kuddar accent (belyser områden i huset), och kasta och kuddar golv. Det finns också kuddar som har oregelbundna former (t ex hjärta, skelett och katt). Dessa kuddar kallas nyhet kuddar. Det huvudsakliga syftet med dessa kuddar är att lätta upp stämningen i ett område.

Kuddtyp # 3: säng kuddar

Dessa kuddar är de vanliga kuddar som du använder hemma. Vanligtvis, säng kuddar är rektangulär till formen. Örngott behövs för att bevara renlighet och doften av säng kuddar. De flesta säng kuddar matchas med lakan.

Under denna kategori är kroppens kuddar

Under denna kategori är kroppens kuddar. Dessa kroppen kuddar är så länge som din kropp. De ger oftast knän, huvud, ben och hals med stöd. Dessa kuddar är rekommenderas för gravida kvinnor och för dem som är sidan sliprar.

Kuddtyp # 4: Andra typer av kuddar

Dessa andra typer av kuddar: Abrazador

Dessa andra typer av kuddar: Abrazador, pojkvän eller make, Dakikamura, Firestop och Rock. Abrazador är en kudde gjord av skum från Filippinerna. Det är en avlång kudde, medan en pojkvän kudde är en mjuk och unik kudde med armarna. Å andra sidan, är Dakikamura en kudde från Japan. Däremot är Firestop kuddar används för brandsäkerhet. Slutligen kom Rock kudde från Kina, och tros bota vissa sjukdomar.

Med dessa listor av kuddar, kan du nu välja vilken kudde som passar dina behov och önskemål.