E2r

Hur man väljer släktklenod belysning

Perfekt släktklenod fixturer kan göra ditt hem ännu homier

Perfekt släktklenod fixturer kan göra ditt hem ännu homier. Många hus har belysning i och ut ur huset på grund av säkerhet, eller bara för att ge en bättre stämning i huset. Om du planerar att köpa släktklenod belysning eller ha belysning fast, är det bäst att överväga utformningen av ditt hus. Här är tips på hur man väljer fixturer släktklenod belysning.

Hur man väljer släktklenod belysning. En nygotisk arkitektonisk stil har ett spetsigt fönster topp.
Hur man väljer släktklenod belysning. En nygotisk arkitektonisk stil har ett spetsigt fönster topp.
  • Betrakta den arkitektoniska utformningen av ditt hus. Det finns faktiskt webbplatser som har bilder av belysning som är anpassade till olika arkitektoniska stilar kan de vara gotiska eller någon annan stil.
  • En nygotisk arkitektonisk stil har ett spetsigt fönster topp, har en veranda, brant sadeltak, och har takkupor. Den nygotik som vanligen består av trä är det mest dominerande stilen i Europa under mitten av 1800-talet. Vanligtvis när du säger gotisk, kapell och kyrkor gjorda av tegel brukar komma i åtanke. Denna stil kan också hittas i kyrkor eller andra byggnader och hus. Denna typ av arkitektur är bäst lämpad med cirkulärt formade glas lyktor och trippel-arm lampetter.
  • Om ditt hus är mer på Queen Anne arkitektonisk stil, då släktklenod armatur vanligtvis används är mer kristallkrona som är gjorda av trä, lyktor som hänger, och även en trippel-tier för din belysning inne i huset. The Queen Anne stil är ett hus i den viktorianska eran som anses vara den mest romantiska, excentrisk och feminin stil arkitektur. Du kommer att känna huset har denna typ av stil om den har målat glas, burspråk, och framför gavlar. Tornen antingen kan vara rund eller fyrkantig form, är taket oregelbunden, och formen på huset är inte symmetrisk.
  • Arts and Crafts-rörelsen stil inblandade oftast inhemska material från Mellanvästern och västra som blomstrade under den industriella eran. Eftersom det är under den industriella eran, har huset oftast synliga taksparrarna, hallar, många fönster som kan vara blyad glas eller färgat glas, och en yttre stenas skorsten, lågt tak och triangulära fästen. När du säger Konst och hantverk, kommer bungalow hus i åtanke. Belysningen för den här stilen är vanligen tillverkade av metaller som koppar och järn. Fixturen är kvadratiskt formad och mycket enkel.
  • Om du vill söka råd när det gäller belysning, söka på Internet och gå till webbplatserna för företag som erbjuder produkter och tjänster inom belysning. Dessa områden kommer att föreslå olika belysning för olika arkitektoniska stilar.

Olika släktklenod belysning görs enligt stilen på huset. En armatur som är helt annorlunda från temat huset kan förstöra designen och kan se ut som en ful ankunge. Om ditt hus påminner dig om samma stil i gamla kyrkor med spetsiga fönster, då ditt hus kan vara baserad från nygotisk stil arkitektur. Om ditt hus är mer på den viktorianska sidan, sedan Queen Anne stil är möjligt, men om ditt hus är en bungalow, sedan Arts and Crafts-rörelsen är din arkitektoniska typ av hus. Söka professionell rådgivning för att avgöra vad armatur passar ditt hus.