E2r

Hur samla glasunderlägg

Glasunderlägg är mattor som du använder på att vila dina glasögon av dryck

Glasunderlägg är mattor som du använder på vilken man vila glas dryck. De används för att skydda ytan av bordet och även för reklamändamål. Men för vissa människor de tjänar mer värdefulla syfte. Tegestology, det latinska term som beskriver sig på insamling av glasunderlägg är en hobby som uppskattas av många människor från olika delar av världen. De hobbyister kallas tegestologists hitta, köpa, handel eller sälja, och uppvisar glasunderlägg av olika skäl, inklusive men inte begränsat till historien, ålder, affektionsvärde, och sällsynt glasunderlägg. Oavsett om du är intresserad av att börja denna hobby eller helt enkelt nyfiken på hur tegestologists hämta sina värdesaker, tänka på följande.

  • Vet var att få dem. Du kan samla glasunderlägg från flera källor, inklusive, men inte begränsat till stora och mikro bryggerier, vingårdar, tillverkare läsk, livsmedelsproducenter, restauranger, hotell, sport klubbar, specialaffärer, företagsevenemang och bröllop.
  • Delta i och dalbana samla klubbar. Du får inte höra om det varje dag men bruket att samla glasunderlägg är globalt populär att det finns nationella och internationella förbund eller klubbar som skapats för just detta ändamål. Att vara en del av någon av dessa organisationer kommer att ge dig mer information om relevanta frågor som rör din hobby som prissättning glasunderlägg, glasunderlägg betygskriterier, dejting glasunderlägg, säljer eller handel glasunderlägg, ta hand om din samling, och visa dem bland många andra. Självfallet är dessa klubbar kommer säkert att göra din fritidssysselsättning roligare eftersom du får träffa personer som du delar samma passion. Exempel på framstående klubbar är Europeiska Breweriana Association, East Coast Breweriana Association, Beer Can Samlare av Europa, brittiska Beermat Collectors Society, South Australian Coaster Collectors Club, New South Wales Collectors Coaster Club, och den tyska Breweriana Collectors Society.
  • Delta mässor. Inte bara kommer du att hitta dalbana källor men deltar lokala och nationella mässor hjälper dig att avgöra hur mycket glasunderlägg är verkligen värt. Det kommer att bli en lärorik erfarenhet, särskilt om händelsen är prytt av många erfarna tegestologists i och utanför ditt område.
  • Bygg din egen webbplats. Det enklaste sättet att få kontakt med andra tegestologists, visa din samling, och sälja eller byta dina objekt är att lansera en webbplats eller blogg där foton och uppgifter om din samling visas. Det är ett bra sätt att visa din samling som du inte behöver gå någon annanstans för att ses av andra dalbana samlare och / eller entusiaster. Många samlare gör redan detta för samma ändamål därmed kan få i samband med dem lätt och börja göra affärer. Huruvida objektet du letar efter för att slutföra din samling kommer från ett annat land, har du bara att kommunicera och göra affärer på nätet.
Hur samla glasunderlägg. Delta i och dalbana samla klubbar.
Hur samla glasunderlägg. Delta i och dalbana samla klubbar.

En mycket viktig aspekt att samla glasunderlägg är hur de ska visas eller lagras. Oavsett hur du vill behålla dem, se till att de är fria från ruin eller missfärgning. Du kan använda ramar, beskyddare foton eller beskyddare sida, poly påsar eller lådor sko. Organisera dina glasunderlägg hur du vill, oavsett om enligt bryggeri plats, specialitet varumärke, ålder, etc men se till att varje dalbana är skyddad och fri från häftklamrar och / eller lim. Eventuella skador på dalbana kommer devalvera objektet avsevärt.