E2r

Hur samla material för en skugga box ram

Vill värdesätter du dina gamla foton

Vill värdesätter du dina gamla foton? Sätter du värdet till några av dina saker? Vill du behålla och bevara dem för eftervärlden? Tja, skapar en ram skugga låda för dem är en otrolig idé. Allt du behöver göra är att samla material och använda din kreativitet. Här är specifika instruktioner för ditt projekt:

Hur samla material för en skugga box ram. Hitta rätt typ av trä för din skugga box ram.
Hur samla material för en skugga box ram. Hitta rätt typ av trä för din skugga box ram.
  • Hitta rätt typ av trä för din skugga box ram. Tänk där du vill visa det? Är det i ett rum? Vilken typ av trä är närvarande i rummet? Ditt projekt ska komplettera den. Matchen kommer att göra allt mer intressant. Till exempel finns det en tabell nära väggen där du vill hänga ditt projekt. Just tabell är gjord av ek. Så är det underbart om du kan hitta en ek för ditt projekt. Du kan också anskaffa en bit av plywood, helst tunnare eller en kork styrelse. Du kan använda den som stöd för din skugga box ram.
  • Välj lämplig färg. Färgen beror på vad du föredrar. Du kan vara säker eller du kan vara vilda. Så länge färgen passar din smak, kommer det att vara perfekt för ditt projekt. Se till att färgen är trä-vänlig. Du kan få något som är latex-baserade.
  • Källa klarglas för ramen. Det är mer praktiskt om du beställer eller köper den från ett hantverk butik. Du kan rädda dig från besväret att klippa den. Det är också billigare eftersom du bara behöver betala för den storlek som du behöver. Förresten, borde det klara glaset vara lite större än din ram (se insidan rektangeln). Det bör vara bredare ungefär med 5/8 av en tum.
  • Källa de andra materialen. Din lista bör innehålla följande: sandpapper, pappershanddukar, målarens band, trälim, trä kitt, lasyr och två penslar (en liten och en stor).

Du bör kunna hitta en bra plats där du kan bygga din ram skugga box. Det är bra om du har en verkstad. Du kan ha enkel tillgång till ett geringssåg och ett bord såg. De är säkerligen kommer att göra din församling mycket enklare att avsluta. Du måste också bära ett par glasögon, särskilt när du redan använder sågar. När du målar ditt projekt, det är trevligt om du kan göra det i ett rum med god ventilation.

När du har byggt din första ram skugga box, du kommer säkert att vara beroende av den. Det är definitivt kul. Du kan också arbeta med ett antal projekt. Du kan utforma en målning, en utskrift, även en tredimensionellt föremål. En skugga box ram kan ge drama och djup till dina grå väggar. Du kan sätta nästan vad som helst i den. När du fördjupa dig i byggprocessen, du kommer säkert att lära dig mer monterings tekniker, så att du kan vara mer innovativa i att sätta ihop din nästa spännande projekt. En skugga box ram är utan tvekan kommer att imponera på din familj och vänner.