E2r

Hur tar man bort mikrovågsugn delar

Borttagning mikrovågsugn delar är lätt att lära sig och kan vara riktigt användbar

Borttagning mikrovågsugn delar är lätt att lära sig och kan vara riktigt användbar, särskilt när du vill rengöra din mikrovågsugn. Men du måste vara mycket försiktig när du gör detta. Om du vill veta mer om hur man helt ta bort mikrovågsugn delar, följ dessa enkla steg.

  1. Det första du behöver göra är att förbereda alla nödvändiga rengöringsmedel för din mikrovågsugn. Detta bör inkludera din favorit rengöringsmedel (se till att den är säker och kan användas i mikrovågsugn), en skål eller diskho fylld med varmt tvålvatten, ett par rengöring handskar, en ren svamp, flera ark papper handduk och en ren yta att placera alla torra mikrovågsugn delar. Dessutom är det av yttersta vikt att du slår din mikrovågsugn och dra den ur vägguttaget eller strömkällan. Det är av säkerhetsskäl, det är klart du inte vill skaffa dig stöt!
  2. Så snart du har alla dessa material med dig, då är du redo att ta bort delar av din mikrovågsugn. Om din maskin har ett rack, bör du ta ut det först. En mikrovågsugn rack ser ut som en kylande rack men det är överdimensionerad. Placera gallret på varmt tvålvatten på stor skål eller diskho. Låt det sitta där medan du tar bort de andra delarna för att mjuka upp alla oönskade grimes på det. För ytterligare mikrovågsugn underhåll, är det starkt rekommenderat att du bara lägger racket inuti din mikrovågsugn när det behövs. Låt det inte sitta där för att undvika skador på maskinen.
  3. Nästa del som du behöver för att försiktigt ta bort den roterande brickan. Vissa mikrovågsugn brickor är gjorda av glas så se till att du hanterar dem med största omsorg. Lägg den i varmt tvålvatten och igen, låt det blötläggas eftersom just denna del har mest fett och smuts.
  4. När du har tagit bort den roterande magasin, kommer du att se en liten ihop som består av små hjul och motor. Ta försiktigt bort det men inte lägga den i varmt vatten. Väter det kan orsaka permanenta skador på motorn vilket gör att hjulen slutar rotera eller rulla. Försiktigt placera den i en torr och ren yta och lämna den där. Det är dock mycket viktigt att du först kontrollera den roterande enheten eller motor, om detta kan tas bort eller inte. Du kan se det här relevant information längst ned i din mikrovågsugn. Vissa typer kan inte tas bort och är fast. Om du fick reda på att det skulle tas bort, se till att du noga inspektera och granska den för något fett och smuts bygga ups och liknande. Torka av den med en ren, mjuk och torr trasa. Medan du är på det, dubbelkolla för eventuella skador.

Där har du det

Hur tar man bort mikrovågsugn delar. Det första du behöver göra är att förbereda alla nödvändiga rengöringsmedel för din mikrovågsugn.
Hur tar man bort mikrovågsugn delar. Det första du behöver göra är att förbereda alla nödvändiga rengöringsmedel för din mikrovågsugn.

Där har ni det. Just noga följa dessa steg och du kan aldrig gå fel! Lycka till!