E2r

Lägga till en brännpunkt i ditt hem

Vill du skapa en inbjudande plats i rummet

Vill du skapa en inbjudande plats i ditt rum? Lägga till en samlingspunkt i rummet ögonblickligen ett visst område stjärnan. Detta kan vara svårt, men särskilt om du har många fina dekorativa bitar. Det är alltid frestande att sätta allt vackert som centrum. Men utforma väl inte är så. Välja en del av den brännpunkten behövs alltid.

Med lite hjälp kan du skapa äntligen en mycket inbjudande samlingspunkt i ditt hem. Tipsen nedan kommer vara till hjälp för att

  • Soffan kan vara din fokus. Det är lätt att göra soffan i fokus för ett rum. För att göra detta måste soffan placeras mot den längsta väggen i vardagsrummet. Häng en trevlig målning eller en inramad spegel ovanför soffan. Om du gör det kommer redan drar folks uppmärksamhet till soffan området.
  • Hörnet kan stå i fokus. Människor som inte vill göra sin soffa i fokus har en option-hörnet som centrum. Placera en målad skärm bakom soffan eller lägga visuellt intressant skulptur eller staty i hörnet kommer omedelbart att göra det området i fokus.
  • Eldstaden kan vara i fokus. Om du placerar en vacker målning över manteln kommer eldstaden blir mer intressant. Var noga med att inte placera några konstverk förutom denna målning. Fler skärmar kommer bara distrahera folks uppmärksamhet från den öppna spisen.
  • Sängarna kan stå i fokus. Sängen är nästan alltid i fokus i ett sovrum. Varför kan inte det vara? Det är den största möbel i rummet, så är det det första att synas. Området säng kan fortfarande förbättras så att det visas mer intressant. Om din sänggavel är enkel, kommer att lägga till en målning eller någon inramade föremål ovanför sängen göra susen. För utarbeta sänggavel kommer ett litet bord med lampa vara ett bra komplement.
  • Samlingar kan stå i fokus. Ordna dina samlingar ordentligt och de kan vara i fokus i rummet. Organisera insamlingen och genom att gruppera dem tillsammans. Lägg dem mot en vägg för att ge dem större vikt.
  • Den flygel är inte alltid i fokus. Att äga ett piano är som att äga en fin möbel som du kan vara stolt över. Men om ingen i familjen är en pianist, bättre låta andra möbler i rummet att vara i fokus. Om det finns en pianist i huset, då är det bäst att ordna möbler runt pianot. Detta kommer att lägga större vikt vid pianot.
  • Utomhus vy kan stå i fokus. Om du har en trevlig utomhus vy, varför inte du har det som centrum? Placera två stolar nära fönstret eller har en anläggning bredvid. Detta arrangemang föreslår en konversation vid den trevliga utomhus vy.

Det är lätt att hitta den perfekta samlingspunkt för rummet

Lägga till en brännpunkt i ditt hem. Soffan kan vara din fokus.
Lägga till en brännpunkt i ditt hem. Soffan kan vara din fokus.

Det är lätt att hitta den perfekta samlingspunkt för rummet. Om det är det första området du kommer att se i rummet, så borde det vara i fokus. Efter att ha identifierat denna punkt, är ditt nästa jobb så att det ser mer intressant och inbjudande genom dekoration och arrangemang.