E2r

Så för att fira Earth Day vardag med Planetpals

Earth Day är en speciell dag då människor som bryr sig om att planet skulle komma samman som en och göra sin del för att verka för planeten. Eftersom det Earth Day är bara en dag, kommer det endast ske årligen och de som anslöt kanske känner att de måste agera för miljön varje dag. Så, är en bra lösning på detta problem att ansluta sig till Planetpals webbplats.

Planetpals är webbplats som erbjuder olika sätt och aktiviteter för barn och även vuxna att delta i att hjälpa till att rädda planeten jorden. Du kommer säkert att fira Earth Day varje dag med hjälp av Planetpals. Inte så övertygad ännu? Här är några sätt på hur detta kan vara möjligt.

  • Slå på datorn och se till att du har en fungerande Internet-anslutning. Besök sedan Planetpals.com att starta din Miljövänliga äventyr. För att göra det mer spännande, låt dina barn med dig i verksamheten. Om du är en lärare, kan du få bra idéer härifrån för att lära dina elever om hur man gör små vänliga handlingar för Moder Natur.
  • Planetpals har olika karaktärer som är livliga, färgstarka, och kan vara roligt för barnen. Dessa lättroad lekkamrater är Earthman, Sunnyray, greenbean, Starbright, Planet-Terri, och så mycket mer. Barnen kommer säkert att älska dem alla så gå vidare och välja en eller alla av dem nu för att lära dig allt du behöver veta om planeten.
  • Det finns en massa roliga aktiviteter som du kan förbereda barnen på Planetpals.com. Några av dessa är pussel, kortspel, färgning sidor, och gröna projekt också. Detta kan också bygga lagarbete och samarbete mellan barnen så att de lär känna andra barn och intressen dela med dem.
  • Om du vill veta mer om Earth Day, kan du besöka sidan med rubriken "Planetpals Bästa Earth Day Sidor någonsin", som presenterar information om hur Jordens dag startade och vad håller rörelsen starkare varje år. Bara fortsätta läsa fakta här, som du sedan kan dela med barnen på ett mer spännande sätt som genom spel eller berättande.
  • Med hjälp av Planetpals, kan du få ännu en jorden-vänliga födelsedagsfest för ditt barn eller dina nära och kära. Du är inte bara njuter av dagen, men du är också låta naturen att delta i firandet. Bara kolla sidorna på Planetpals.com leva hälsosamt eller Miljösmarta Idéer mat, vilket du kan göra på denna speciella dag.
Så för att fira Earth Day vardag med Planetpals. Slå på datorn och se till att du har en fungerande Internet-anslutning.
Så för att fira Earth Day vardag med Planetpals. Slå på datorn och se till att du har en fungerande Internet-anslutning.

Planetpals.com är bara en av de platser som kommer att hjälpa dig att göra varje dag en Earth Day. Du kan även göra andra miljövänliga saker utan att behöva bekymra dig mycket om vad barnen gör. Webbplatsen ger dig massor av skäl att fira med dina barn. Så komma igång med Planetpals, och få dina familjemedlemmar att gå med dig. Gör din del, även i era egna små sätt. När allt ska Earth Day inte bara ske en gång om året!