E2r

Vad ska en bakgård däck

Invånarna tar alltid hänsyn till priset på ett däck innan bygga det

Invånarna tar alltid hänsyn till priset på ett däck innan bygga det. Du kanske vill ha din egen däck för din bakgård, men innan materialisera dina koncept och idéer helt och hållet, är en sak som kan hindra din önskan att bygga en bakgård däck kostnaden. Innan du går vidare på att ha din bakgård däck byggt, det är bara rätt sak att veta hur man prissätta en bakgård däck.

  • Mät din föreslagna bakgård däck. Det vore bäst för dig att kunna mäta den föreslagna bakgård däck i ditt sinne. Inte bara lita på dina tankar. För att du ska få rätt mått, måste du personligen anbud till mätning av marken där däcket ska sättas upp. Innan mätning, kan du använda strängar och insatser för att få den rätta omkretsen av området. Mät sidorna av varje sträng och sammanfatta mätningar på en bit grafiska papper med den uppskattade omfattningen av området däck.
  • Identifiera behoven av stiftelsen. Stiftelsen är något som du inte får glömma din bakgård däck. Utan rätt foundation, kan du inte bara låta dina däck att visa sig framför dina ögon. Det är inte svårt att ta itu med att identifiera behov av fundament. I grund och botten är en konkret pir som behövs för varje hörn av däcket. Om du har en rektangulär däck, så det skulle vara fyra konkreta bryggor. Bortsett från hörnen, anser en konkret brygga för varje 10 meter inom området för däck och dess sidor. Det är viktigt att få rätt mängd bryggor som är nödvändiga för stiftelsen.
  • Tänk på slutet reglarna och dubbel-fälg. Du kan göra detta genom att ta mätning av längden på varje sida av den planerade bakgård däck samt den totala omkretsen. De 1 X 6 vända brädor är detta antal, och två gånger detta är antalet 2 x 6 vända brädor. Alltid ta del av dessa beräkningar.
  • Tänk på inre reglarna. De tidigare tagna dimensioner bakgård däck är fortfarande bra här. Vet hur varje interiör reglar du vill vara isär från mitten av däcket, säger 15 inches. Denna inre reglar kör infogad The Rim reglarna. Dubbelt så många reglar är antalet balkar hangarer som kommer att vara nödvändiga.
  • Mät den totala ytan. Få kvadratmeter mätning av den totala ytan av den planerade bakgård däck. Detta måste delas med den verkliga bredden på 2 X 4 du kommer att använda i fot. Det ungefär skulle bli 0,29. Resultatet är uppskattningar antalet ombord fötter virke med 2 x 4 mätningar väsentliga för däck.

Bortsett från ytan och fundament

Vad ska en bakgård däck. Mät din föreslagna bakgård däck.
Vad ska en bakgård däck. Mät din föreslagna bakgård däck.

Bortsett från ytan och fundament, kan du fundera också på att ha ytterligare funktioner för dig däck. Men sedan mer än detta, kan du ta din lista över nödvändigt material till alla hem förbättring eller brädgård butik där objekten kan prissättas därefter. När du vet priset kan du tänka på att ha din bakgård däck för ditt drömhus.